Следва

Сьомга на фурна със заквасена сметана

Love to quote... Говорят астралните близнаци

Навярно малцина познават лично своя астрален близнак, но всеки знае поне един човек, с когото споделя денят на раждането си...

Celebrities преди 7 години

Според езотериката, астралните близнаци са хората, които не просто са родени в един и същи ден, но и в същата година и дори минута. Тези хора споделя една вибрация, често си приличат и по външност... Е, навярно малцина познават лично своя астрален близнак, но всеки знае поне един човек, с когото споделя деня на раждането си. Като дете бях безкрайно горда, че аз и Фреди Меркюри сме родени на 5 септември. Поправка – казвах, че той е роден на моя рожден ден! И до ден днешен тая гордост от този факт. Обожавам музиката на Queen от съвсем малка. Ако трябва да съм искрена – Майкъл Джексън и „Лунния пътешественик“ бяха по-силни от антибиотик, когато боледувах. Първо пусках филма (знаех го на изуст!), после минавах на негови видеозаписи свалени "нелегално" от MTV. Но особено любим ми беше Фреди... И до днес настръхвам като чуя Show Must Go On. Много сила се изисква, за да изпееш тази песен в този момент. Сила и дух, уловени в мелодия и запечатани завинаги. Хората, които са имали честта да го познават, са категорични, че Меркюри е изпъквал и със самоувереното си присъствие и уникално чувство за хумор. Дори като пее се усмихва! И как да не съм горда, че с този човек споделяме един и същи ден, в който сме избрали да дойдем на тази земя? 

Роден на 5 септември 1946 г. в Стоун Таун, Занзибар, имам огромното удоволствие да ви представя моя астрален близнак - вечния Фреди Меркюри. Думите, също като нотите, имат уникалната способност да се забиват като карфици в душата на човек и да го боцкат, когато трябва. Ето моите карфици:

“Когато имам връзка, винаги участвам в нея с цялото си сърце. Не съм привърженик на половинчатите мерки и на компромисите. Просто не мога да понасям никакви компромиси. Раздавам се целия, защото съм си такъв.
Опитвам се да се сдържам, когато някой ме привлича, но просто не мога да контролирам любовта и тя се развихря. Твърде бързо се включвам и накрая винаги се оказвам наранен. Може би просто привличам неподходящите хора? Целият съм в белези. Но не мога иначе, понеже съм мек по душа.”

"Съвременното изкуство е точно като жените – никога няма да му се насладите, ако се опитате да го разберете."

„Аз няма да бъда рокзвезда. Аз ще бъда легенда. Дори и да нямам пукнато пени, ще ходя като персийски принц и никой няма да може да ме спре."

„Парите не могат да купят щастие, но, по дяволите, могат да ти го донесат!”

„Аз съм само една музикална проститутка, душице.”

„О, аз не съм създаден за Рая. Не, не искам да ида в Рая. Адът е много по-добра възможност. Помислете колко интересни хора ще срещнете там долу!”

„Колкото по-голямо, толкова по-добре! За всичко!”

„Прекаляването е част от природата ми. Обикновеността е болест. Силно се нуждая от усещането за опасност и вълнение. Никога не се боя да рискувам.”

„Не искам да променям света с нашата музика. В песните ни няма скрити послания. Обичам да пиша песни за съвременна консумация.”

„Успехът ми донесе това, че целият свят ме идолизирa и спечелих милиони. Той обаче ми попречи да намеря единственото нещо, от което всички се нуждаем – една любяща, трайна връзка. За мен любовта е като руска рулетка.”

"Ако не правех музика, изобщо нямаше да си имам занимание. Не мога да готвя и съвсем не ме бива за домакиня."

"Животът ни е даден, за да го живеем. Повярвайте ми, щях да правя същото и щях да имам същата философия, дори да не се радвах на такъв успех."

"Скуката е най-тежката болест на света."

"Аз не вярвам в астрологията. Аз вярвам в своята харизма!"

"Някои хора са доволни да бъдат на второ място, но не и аз. За мен това е поражение. Ако обичаш да си номер едно, да си номер две не е достатъчно."

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.