Следва

Да или Не на късата коса тази пролет?

9 правила за красота от Худа Катан

Гуруто на грима, която вече е медиен магнат има повече последователи в Instagram от Бритни и Мадона заедно – и 15 пъти повече от Пат Макграт...

Celebrity beauty преди 7 години

Гуруто на грима, която вече е медиен магнат, има повече последователи в Instagram от Бритни и Мадона заедно – и 15 пъти повече от Пат Макграт. Видеота като How to Fake a Lip Job в нейния YouTube канал гонят 3 млн. гледания. А нейните изкуствени мигли, създадени за Sephora са най-продавания техен артукул в Средния Изток.
Тя се чувства повече себе си, когато е с грим. Споделя, че можеш да играеш ролята на този, който си отвътре с помощта на грима. Израства в Тенеси и Масачусетс , а през 2008 г. се мести в Дубай. В началото ѝ отнема доста, за да започне като блогър – нервите, напрежението, очакванията...

"Когато брандовете ти предлагат много пари, ти искаш да кажеш ДА! И след това си мислиш – после ще дойде още повече" – казва тя. Сега е фокусирана върху новия продукт на Huda Beauty, а именно – контурен молив за устни.

Oт нея получихме няколко ценни съвета за лековете за акне, по-дългите мигли и бляскавата здрава коса.

1. Инвестирайте в терапия с червена светлина:

Имах циститна форма акне, минала съм през всичко. Обичам терапията с лазер и даже мога да си я правя от вкъщи. Много е удобно! Ким Кардашиан също я използваше, за да се отърве от псориазиса, използвах я и аз години наред. Повдига кожата ти, буквално е като фейслифтинг и дотолкова почиства кожата, че порите почти не си личат. Заклевам се, че това е най-доброто. Baby Quasar е моят фаворит, помогна ми и с белезите от акнето.

2. Подхранващ коктейл от серуми за миглите:

Миглите винаги са били моя обсесия, мисля си, зашото преди приличах на грозното патенце. И миглите ми бяха наистина ужасни, беше все едно нямах такива изобщо. Иронията сега е, че в момента имам много по-хубави мигли, но пак нося изкуствени през цялото време. Но здравето на моите естествени се подобри, защото използвах много серум за мигли и се грижех постоянно за тях. Всъщност, смесвам направо два, защото така чувствам, че се получава най-добрият резултат. Но ако трябва да избера един, щеше да е този на Neulash. Харесвам и Revitalash, но Neulash ми е любимец. Пише, че се ползва веднъж дневно, но аз го ползвам цели три – сутринта, преди да заспя и преди да сложа грим. Ако не нося грим си слагам от серума веднага щом мога. И миглите ми станаха толкова дълги!

3.Укрепваща спирала против накъсване:

Dior Show Maximizer, за по-плътни мигли, е един от любимите ми продукти. Вече го ползвам толкова дълго, мисля, че всъщност от първия път, когато го пробвах. Най-добрият е. Подхрани миглите ми, даже го ползвам и вкъщи понякога. Слагам си го всеки ден, дори и да не слагам спирала след това. Сега миглите ми са плътни и здрави, пази го от накъсване.

4. Запълнете скалпа със сенки за очи ако е нужно:

Покрийте корените със сенки за очи. Мисля, че това е нещото, което правя страшно често, може би заради непрекъснатите фото-ангажименти. Ако скалпът белее прекарено много, изобщо не изглежда добре на снимка. Смятам, че всеки звезден гримьор го прави на клиента си. Впрочем, това е от малките неща, които наистина могат да провалят един кадър – хората се чудят защо не изглеждат добре на тази снимка – ето, такива детайли са от голямо значение и разликата е чувствително голяма.

5. Полупрозрачната пудра е ключът към добре изглеждащата кожа:

Имам чувството, че хората не осъзнават, че ербръш ефектът идва именно от пудрата! Смешно е, но именно пудрата прави добре преливащ тон на лицето. След контуриране с кремообразен контур, на светлия такъв се слага светла пудра, на тъмния – тъмна и накрая още един слой пудра! Обичам тази на Make Up For Ever. Също и на Laura Mercier, много е добра. Ето един трик – овлажнете предварително кожата си ако искате свежа кожа за основа. Когато нанасяте ФДТ и след това пудра, всичко се смесва оптически.

6. Не само скъпата козметика е добра

От любимите ми дръгстор марки е NYX. Харесвам и Maybelline FIT ФДТ. За бронзант бих използвала NYX или даже Revlon. А почистващите грим кърпички на Neutrogena, са от най-добрите! Спиралата L'Oreal Luminous Mascara също! Тя е от малкото спирали, които съдържат въглен и затова е толкова черна.

7. Всяка жена се нуждае от добро червено червило:

За мен Ruby Woo на M.A.C. е истинска класика. Супер наситено червено е, освен него харесвам и 99 Pirate на Chanel и по-дълбоките червено тонове. Ако искате секси червено, заложете на M.A.C Diva. Аз имам навика след като го сложа да добавя и малко Ruby Woo в средата на устните и да блендирам. За мен това е перфектното червено.

8. Добрият контур е всичко!

Правилата за него са три – нанася се от средата на челото, около линията на косата, където започва ухото, след това до центъра на лицето, където са очите и обратно до линията на косата този път следвайки линията на челюстта. Всеки би трябвало да го умее. Добавяме и малко контур около носа, който се адаптира спрямо формата на лицето. Моята челюст е квадратна, затова омекотявам около края, иначе изглеждам доста мъжествена.

9. Грижата за супер-косата започва под душа!

Този трик за мен е най-добрият в света – направи косата ми не само здрава, но и учудващо бляскава и обемна. Преди душ се срешете, но не с гребен. Никога не решете косата докато е мокра! След ресането слагам малко балсам на долната половина – започвам от най-долната част на врата, но не слагам нищо на корените. Изчаквам 2-3 минути, след което я измивам с шампоан два пъти. Когато изляза от душа слагам серум за коса – Show Beauty Argan oil, което понякога смесвам с Kendi Oil line на Alterna, прекрасно е! Слагам го директно на косата и след това добавям малко балсам. Всичко това е само за краищата, на корените нищо не се слага. Оставам тази маска да поседи около 5-10 мин, след което изплаквам всичко. За мен това е най-добрият начин.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя