Следва

Само по бижута. Гола и секси. Емили Ратайковски!

Излез навън. Бъди секси и неуязвима!

Пролетта за повечето от нас е като пробуждане след дълъг зимен застой. Пробуждане за нови преживявания, повече срещи с приятели и най-вече - шопинг...

All fashion преди 7 години

Пролетта за повечето от нас е като пробуждане след дълъг зимен застой. Пробуждане за нови преживявания, повече срещи с приятели и най-вече - шопинг. Много, ама много шопинг. Понякога планиран, друг път спонтанен, но винаги задоволяващ сетивата. Не че всичко това е окей, но се случва, а тук в редакцията ни - доста често.

Освен последния така важен елемент от пролетното пробуждане, преоткриваме още поводи за щастие - ден край езерото, бърз отскок до морето през уикенда с добра компания, както и просто един следобед в парка със скъпия домашен любимец. Идилията е пълна, а всичко това изглежда някак по-приятно за правене отколкото през който и да е друг сезон. Възможност да прекараме малко време със себе си с книга под ръка, да спретнем някоя друга щуротия с приятели и да се порадваме с пълна сила на позакъснелите слънчеви милувки. В този ред на мисли, време е да запретнем ръкави за така обсъждания шопинг. Защото ако един следобед край морския бряг може да бъде още по-приятен, то това е единствено заради по-добрия аутфит.

Но зад тази привидна красота, понякога се крият проблеми, свързани с алергии. Питайте нас, познаваме ги повече от всеки друг. Точно през това време на годината организмът става по-чувствителен и доста често симптомите като кихане, зачервени очи и обриви, породени от цъфналите дръвчета, слънчевите лъчи и домашните любимци, стават непоносими.

Хубавото обаче е, че има решения за тези иначе така лоши преживявания. В аптеките се предлагат множество  продукти, които без да вредят, успешно борят алергичните симптоми, а в резултат нашият готин слънчев ден не се проваля и можем максимално да се насладим на новите кецове с точно този топ с паднало рамо. А ето ги и тях...

1



Топ Massimo Dutti 79.95 лв

ASOS High Waist Culottes €56.34

 



Кецове Adidas + Raf Simons 336€


2
  

Рокля &Other Stories 75€


Чехли Acne Studios 390€


Очила Prada 220€

3

Рокля Zara 79.95 лв.


Блейзър TOPSHOP £59.00


Обувки Charlotte Olympia 190£

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.