Следва

Първото Фасбиндер винил парти

Бобо "разделя и владее" в новия си трак "Трудният път"

В новата си песен „Трудният път“, хип-хоп изпълнителят Бобо реди рими, инспирирани от българския рап...

Music преди 7 години

В новата си песен „Трудният път“, хип-хоп изпълнителят Бобо реди рими, инспирирани от българския рап.
Известен с острия си, но поучителен език на писане, Бобо бързо успя да прикове вниманието към парчето. Още на първия час след пускането му в интернет-пространството, новият трак „зарази“ профилите на огромна част от феновете на изпълнителя.

Музикален продуцент е Константин Бешков a.k.a Kay Be. Кадрите са заснети в закрития скейт парк „FiveHigh“ (Фабрика за градски изкуства) в София. „Трудният път“ стартира и втория сезон на поредицата от клипове „ONE SHOT“, към лейбъла Facing The Sun.

Видеото е дело на един от най-добрите български режисьори - Виктор Антонов – Rikk, който зад гърба си има над 100 музикални видеоклипа: „Заедно с Бобо измислихме сюжета и действието, а той даде идеята за локацията. Много ми хареса класическото звучене на песента и исках видеото да представи различните форми на културата и настроението й. Поради тази причина в началните кадри реших да покажем еволюцията на носителите - от винила, през видеокасетката до mp3-ката. За нас беше голяма отговорност да стартираме сезона и мисля, че финалният резултат е много динамичен, изпълнен с емоция и уникално представяне на артистите. Бобо е голям професионалист и без проблем издържа всички дубли, които не бяха малко, за да се получи добра продукция.“

В момента Бобо е в Стокхолм, заедно с Поли Генова и LaTiDa, където ще се борят за първото място на тазгодишното издание на песенния конкурс Евровизия 2016.

Бобо работи и по реализирането на дебютния албум с групата си BOBO & THE GANG, които от няколко години вървят с тежка стъпка по българската хип-хоп сцена.

А ето и въпросното видео: 

More Music