Следва

Щурите герои на Луис Карол се завръщат за следващото приключение в "Алиса в огледалния свят"

Първото Фасбиндер винил парти

Първото Фасбиндер винил парти...

Music преди 7 години

 Във фаталния петък 13 май знаковата кинолокация ДОМ НА КИНОТО ще бъде трансформирана в специална парти зона, под режисурата на Арт Фондация ДОМА, с главни действащи лица DJ André Pahl (Берлин) и DJ Emil Doesn't Drive (Sofia).

Двамата диджеи са със солиден бекграунд на берлинската парти сцена и ще предложат на софийската публика свеж коктейл от диско/ денс музика - най-доброто от Европа и у нас.
Освен много музика и винил плочи, за доброто настроение на посетителите са подготвени специални визуализации в стила на Фасбиндер, барове и други изненади.



Очакваме ви на 13-ти май, от 23:00 ч. Вход: 5 лв.

Партито е част от Кино Панорама Райнер Вернер Фасбиндер, посветена на „лошото момче" на новото немско кино, която ще се проведе от 10 до 18 май в Дом на киното, гр. София. Билети за филмите от ретроспективата са на цена 8 лв. / 6 лв. намаление за учащи и са вече в продажба - от касата на киното, както и онлайн: http://services1.ibs.bg/DK/online/

Само няколко часа по-рано в същата вечер, 13-ти май, всички гости и приятели на киното ще имат възможност да гледат "ЛИЛИ МАРЛЕН" на широк екран - eдин от най-популярните филми на Фасбиндер. През 1938 г. в Цюрих младата певица Вили се влюбва в еврейския музикант Роберт. Войната ги разделя, а Вили става звезда в Третия райх благодарение на песента "Лили Марлен". Тя живее в лукс в Берлин, но не е забравила своя любим. За да го открие, не се колебае да стане част от съпротивата. „Лили Марлен'' е вдъхновен от истинска история: той е свободна адаптация на живота на певицата Лале Андерсен.

More from View Sofia

More Music