Следва

Стил урок на седмицата: Love ME

Б като Библия, Б като Блог: Градска пролет

Носят ни се рокли, сандали, ефирни топове и суперготините слънчеви очила, които си купихме последно, НО и на тях ще им дойде времето. Скоро! Дотогава да направим една стайлиш колаборация между пролетните и есенните дрехи? 

Street Style преди 7 години

Колкото по-рано приемем капризите на времето, толкова по-рано ще си дадем сметка, че то не може да определя настроението ни! Да, носят ни се рокли, сандали, ефирни топове и суперготините слънчеви очила, които си купихме последно, НО и на тях ще им дойде времето. Скоро! Дотогава да направим една стайлиш колаборация между пролетните и есенните дрехи? Широкият пуловер в комбинация със скини дънки, шик обувка и кожено яке е гаранция за ефектен стайлинг. Да не забравяме и за ботушките и роклите. Така че нека се порадваме на дрехите, които съвсем скоро ще опаковаме за следващия есенно-зимен сезон и да се чувстваме секси по всяко време на годината, независимо от времето. Ето и няколко вдъхновения, които попихме от модните блогърки. Нямаме търпение утре да пробваме някое от фешън типчетата, а ти?

Черен писък

Сандра е стилна и уверена дама - личи си от пръв поглед. Ефектно кожено яке, черна дълга пола с раздвижена кройка, бяла риза, чанта LV и убийствени токчета с цвят лайм за акцент. Брилянтно...

5inchandup.blogspot.bg

Топла прегръдка

Директно от Лисабон. Скини дънки, широк топ и топъл шал. Е, и добро настроение, разбира се. Визия, която смело мислим да копираме още утре.

 

wishwishwish.net

Флорално потропване

Когато знаеш как да използваш силата на цветове като акцент, никак не е трудно да правиш впечатление. Топ в райе, черна лятна рокля, разкошни флорални боти и синя кожена чантичка... Нима има нещо друго, от което се нуждаем тази пролет?

 

sincerelyjules.com

Кожа и деним

Дънкова риза, кожен панталон и висок черен ток. Този дрескод винаги ще е актуален, независимо от сезона. А Джули е прекрасна.

dustjacket-attic.com

Grand Finale 

За къде сме без мъжете? Матю показва как трябва да се облича един държащ на себе си джентълмен в града. Тъкмо навреме, вчера говорихме за този тип мъже - спретнати, със сако и риза, вратовръзка, часовник...

thegentlemanblogger.com

More Street Style