Следва

Всички носят... Converse!

Дрескод: модна катастрофа! Моми англичанки на конни надбягвания в Ливърпул. Класика!

Хиподрумът за конни надбягвания в Ливърпул събра какви ли не дами на свой терен по случай Crabbie's Grand National Festival, който се провежда вече за втори път...

All fashion преди 7 години

Хиподрумът за конни надбягвания в Ливърпул събра какви ли не дами на свой терен по случай Crabbie's Grand National Festival, който се провежда вече за втори път.
Събитието беше замислено като конкурс за най-добър тоалет. Дрескодът, който организаторите бяха задали, трябваше да бъде инспириран от Chanel.

Уви, доста от жените не можаха да се сдържат и се възползваха от случая, за да покажат много плът... твърде много! Вместо дрескодът да даде тон на всички дами, взели участие, той даде повод за много модни катастрофи.

Имаше и такива, които с удоволствие се придържаха стриктно към зададения етикет. Но това бяха само шепа жени. Останалата част шокира с дълбоки деколтета и рокли с цепки, разкриващи не само бельото им, но и несъвършенствата по телата им.









Разбира се, събитието се превърна в медийна сензация, а хората се питат: „Дами, защо?!“ Изборът на повечето жени на фестивала беше определен като „просто вулгарен“, „краен“ или „твърде кичозен“.

Не знаем коя от дамите носеше нещо от Chanel, макар това да бе темата на облеклото. Видяхме рокли на по-скоро в стил Versace, а Колийн Руни се появи в оранжев дантелен тоалет, който беше съчетала с клъча си на Saint Laurent. Съпругата на легендарния футболист пропусна миналогодишния фестивал, но този път дойде, носеща подарък в ръце – явно там е продължило празнуването на скорошния й рожден ден.




      Колийн Руни

Наградата от състезанието действително беше впечатляваща. Победителките, класирали се на първите три места, ще си разделят 43 000 паунда.

More All fashion