Обичта на известните: Амал Аламудин и Джордж Клуни в Кан

Някой от журналистите нарече 69-ия Кинофестивал в Кан "най-холивудския" от европейските фестивали през последните години...

Някой от журналистите нарече 69-ия Кинофестивал в Кан  "най-холивудския" от европейските фестивали през последните години. Ако съдим по дефилетата на присъстващите звезди по червения килим, определението е повече от точно.

Сред многото именно холивудски звезди - например Джоди Фостър в качеството й този път на режисьор на филма "Финансово чудовище", и още Джулия Робъртс, Джулиан Мур, Ева Лонгория и пр., във втория ден на фестивала засия пред фотообективите и най-вървежната холивудска двойка на момента - Джордж Клуни и съпруга - Амал.

Ужасно приятно заедно, както всеки път, тя - в елегантна до безкрайност жълта рокля с едно рамо и тънък колан високо в талията, съчетана с коралови бижута на ушите и китката и нищо на шията, поради което пък брилянтната прическа изглежда повече от приятно акцентирана, той - в смокинг и чудесна форма, широко усмихнат и много щастлив. Двамата не се притесняват да показват близост пред камерите, което прави проследяването на съвместните им появи по тържествени поводи повече от привлекателни.

Ето и останалите гости във втората вечер на Фестивала:
Джордж Клуни и Джулия Робъртс

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.