Следва

Опа! Какво свързва Вин Дизел и Руби Роуз?

Звезден Instagram на седмицата: Любов, детски смях и едни гърди напред от Кристина Агилера, Гуинет Полтроу, Гуен Стефани и още...

Звезден Instagram на седмицата...Кристина Агилера, Гуинет Полтроу, Гуен Стефани и още...

Други преди 7 години

С цвят на люляк
Кристина Агилера демонстрира дързък образ и нов цвят на косата си.
През последните няколко години певицата не изневеряваше на себе си и оставаше блондинка, каквото и да налагаше модата в косите. Но... Нещата се промениха, появявайки се на шоуто The Voice, в което тя журира, ахна не само публиката, но и колегите й.
В Instagram-а на звездата се появи снимка, на която тя, да го кажем по-просто – в очите ни се набива деколтето й и новата й прическа със светлолюляков оттенък. Не можем да отречем – Кристина изглежда по-секси и по-гореща от всякога. Поне така е написал един от последователите й.


 

Време за детско парти!



Дъщерята на Гуинет Полтроу - Епъл Мартин, навърши 12 години и в дома им имаше малко щуро парти. Ако не сте знаели досега, че Бионсе и Джей Зи са близки семейни приятели на актрисата, това е доказателството. Блу Айви и Епъл изглежда често се забавляват заедно, защото и преди сме виждали снимков материал от събиранията им. Гуинет сподели снимка в Instagram на сладките момичета, които си играят сред разхвърляни възглавници.



Освен общата снимка на децата, Полтроу постна и снимка на Епъл отпреди десет години, когато дъщеричката й навършва две годинки: „Честит рожден ден, Епъл Мартин, любов на моя живот!”, написа тя под снимката.

Безоблачно



В живота на Гуен Стефани като че ли всичко върви под конец. Разводът й с Гавин Росдейл е вече факт, а изглежда тя скоро ще получи предложение от новия си приятел от The Voice - Блейк Шелтън.
Наскоро двойката направи дует в шоуто, изпълнявайки песента Go Ahead and Break My Heart. А в навечерието на премиерата й в Instagram-акаунта на Гуен се появи трогателно селфи с любимия й, на фона на дърво, на което са издълбани първите букви на влюбените B+G.
Хей, симпатяги, желаем ви любов!

Тайна вечеря? Това е невъзможно!



Чарлийз Терон блесна на официално събитие на Dior и показа, че вече нищо не може да остане скрито от публиката.
Малко преди официалното откриване на 69-ото издание на фестивала в Кан, легендарната парфюмерийна компания Dior отвори вратите си за скъпи гости. Сред тях бяха Шарлиз Терон и Бела Хадит, но актрисата бе тази, която събра всички погледи на присъстващите.
И макар замислено събирането да премине при закрити врата, то идеята не успя да се реализира точно така. А и какво означава „тайна вечеря“ във века на Instagram? Гостите вече се отчетоха в социалните мрежи, публикувайки снимки от райското място, на което Кристиан Диор е прекарал детството си.


Бела Хадид


Бела Хадид


Чарлийз Терон

 

More Други