Следва

Омлет. От Португалия, с любов

Test Drive: Бъди оригинален, обуй Stinky Socks!

Търсим си вдъхновение по улиците на града и много обичаме когато намираме свежи момичета и момчета, които се отличават от тълпата...

All About Life преди 7 години

Търсим вдъхновение по улиците на града и много обичаме, когато намираме свежи момичета и момчета, които се отличават от тълпата. Така преди две години се натъкнахме на Михаела Караджова. Тогава ни допадна много индивидуалният й стил, затова сега решихме да я поканим на чаша кафе, с днешна дата, и тя да ни демонстрира още малко от него.









Ако се питате как изглеждат свежите градски момичета, то Михаела определено е пример за това. Съчетава умело красивите си руси къдрици, с ярко червено червило, кецове, тениски, дънки с висока талия и поставя един готин акцент...на чорапите. Точно така, на тази част от облеклото. Затова я помолихме да ни демострира как ще впише три модела от новата колекция на Stinky Socks в аутфита си.







Stinky са български бранд, който се е фокусирал изцяло върху тази част от облеклото и се е пръснал по света, навсякъде, където има любители на зимните или екшън спортове, или просто любители на готините чорапи. Понеже тези не приличат на нищо друго, което сме срещали, супер оригинални са и не ни трябва определен тренд за да ги съчетаем с дрехите си. И около разговорите за инди музика с Михаела, и някоя друга бърза рисунка от нейна страна, Stinky се вписаха отлично във всички аутфити, които пробвахме.










Stinky Socks 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 9 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.