Следва

Love to quote... Говорят астралните близнаци: Милан Кундера

Мъжът Близнаци - астро-наръчник за прелъстяване

Стартираме една специална поредица, в която кратко, но достатъчно красноречиво, ще направим астрологична дисекция на любимите мъже...

Astro преди 7 години

Стартираме една специална поредица, в която кратко, но достатъчно красноречиво, ще направим астрологична дисекция на любимите мъже.
Как да ги обичаме, как по-добре да ги разбираме, за какво да не им се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съвсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.

Мъжът Близнаци обожава промяната. Неговото настроение и житейски цели се променят бързо и рязко. Той е красив, умен, любезен, спокоен, независим, с тънко чувство за хумор, добре възпитан и често има няколко таланта. Той има необичаен характер - доста противоречиви чувства и интереси. Мъжът Близнаци е много свободолюбив и не се подчинява на желанията на жените. Той се нуждае от лично пространство. Ако сте добър играч, ще направите отлична двойка. Не се бунтувайте срещу неговата променливост, променяйте се заедно с него, интересувайте се от живота, така както той се интересува, в противен случай връзката ви е обречена.

Трудно ще се намерят жени, способни да устоят на чара на влюбения мъж Близнаци! Дори ако едва го познавате, той е в състояние да ви направи трайно впечатление и само за час активна комуникация, ще научите за него много повече, отколкото за месец с някой друг. Ще узнаете не толкова за самия мъж Близнак, колкото за това какъв очарователен, общителен и остроумен е той понякога. Предварително се подгответе за факта, че вчерашният ведър и забавен човек днес може да се окаже намусен и жлъчен, а вдругиден - замислено–разсеян. Но ако преживеете търпеливо изблиците на неговото лошо настроение, ще бъдете отново възнаградени със среща с фееричния г-н Съвършенство.

Любов
На този мъж е невъзможно да се устои. На него му харесва да бъде влюбен и той винаги ще се опитва да завърже интрижка там, където е възможно. Мъжът Близнаци постоянно се намира в някакви търсения, включително - в търсене на истинската любов. Много е трудно да се обича мъж Близнаци, защото той постоянно се старае да се изплъзне от ръцете на този, който го обича. Но почти винаги изпитва необходимост някой да го обича, защото не понася самотата. Ако във вашите представи да обичаш, това е заедно да прекарвате част от времето, заедно да си почивате и да гледате телевизия, по-добре си потърсете друг мъж, защото неговата любов към свободата е над всичко друго.

Брак
Отношението към брака на мъжете Близнаци е свободно, леко и творческо. На всяка възраст мъжът Близнаци се опитва да запази свободни отношенията в брака. Той не се отнася към тези мъже, които предпочитат да си останат вкъщи. Животът ви, с мъж Близнаци, никога няма да бъде скучен, защото ще бъде пълен с изненади. Ако допуснете този мъж в живота си и в сърцето си, ежедневието ви ще се промени веднъж завинаги. В брака мъжът Близнаци също е двойствен, както и във всеки друг аспект на живота. Той ще ви бъде верен дотогава, докато съществува интелектуално разбиране и общи теми на разговор. Въпреки това, мъжът Близнаци няма да пропусне шанса да си хване любовница, ако се появи остроумна и лека за общуване дама. Самите Близнаци не са ревниви.

Секс
Той не е взискателен и не е страстен. Него повече го привлича идеята, отколкото самото действие, не удоволствието от секса, а това как той чувства и възприема случващото се. Сексът за мъжа Близнаци - това е начин на живот. Той използва сексапила си, за да получи това, което иска. Сексът за такъв човек не означава безусловна обич. Мъжът Близнаци цени добрия секс, защото играе много важна роля в отношенията. Той предпочита да прави секс на светло, заобиколен от огледала, за да наблюдава отражението на случващото се от всички страни. На мъжа Близнаци му е все едно къде ще прави секс и е в състояние да склони всяка жена да си легне с него. Но като любовник не е толкова добър, тъй като се стреми повече да задоволи себе си или своето любопитство, отколкото своята партньорка.

Идеалната жена
Жената в представите на мъжа Близнаци е равностойна и интелигентна, с която би било интересно да общува на всякакви теми и весело да си прекарва свободното време. В същото време, тя не трябва да бъде обременена с домакинска работа или да прилича на винаги заета "бизнес-дама". Тя не трябва да ограничава неговата свобода, да го ревнува и да му стоварва многобройни отговорности. Мъжът Близнаци иска тя да е малко зависима, надеждна и непредвидима в същото време. Той обича, когато една жена има много дрехи, често променя имиджа и прическата си.

Миналата седмица разкрихме тайните на мъжът Телец, другата се готви мъжът Рак!

More Astro