Следва

Стил урок на седмицата: Металическото миди

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Няма нищо по-отрезвяващо от новини за катастрофа на червения килим, офшорка на Британските Вирджински острови и потресаващите задни части на Кло Кардашиян на концерта на Бионсе... Седмицата започна!

All fashion преди 7 години

Няма нищо по-отрезвяващо от новини за катастрофа на червения килим, офшорка на Британските Вирджински острови и потресаващите задни части на Кло Кардашиян на концерта на Бионсе... Седмицата започна!

Панаир

Следим отблизо всичко случващо се в Кан и затова нямаше как да пропуснем следните три присъствия на червения килим: Пикси Лот, Айшвария Рай и Елена Ленина.

Подозираме, че английската певица, или по-скоро "розовото недоразумение", е имала някаква готина референция наум (ние залагаме на Мадона в Material Girl), но истината е, че тази визия изглежда демоде и евтино. За някое щуро участие, би изглеждала яко, но не и на червения килим.

На снимката горе: Пикси Лот


Айшвария Рай

Индийската прелест пък явно е експериментирала повече от необходимото. Много харесваме Айшвария Рай, но това лилаво червило в комбинация с тежкия й опушен грим и още по-тежката вечерна рокля, някак не стои на място.


Елена Ленина

Досега изглежда не сме споменавали безумната руска бизнесдама Елена Ленина, но този път няма как да я пропуснем. Няма да се впускаме в обяснения защо, то се вижда. Единствено ще вметнем, че роклята е нейн дизайн, а прическата - плод на въображението й.

Crazy Azealia

Преди броени дни се завихри нов скандал на музикалната сцена. Става въпрос за американската рапърка Азалия Банкс и Зейн Малик, от вече разпадалата се група One Direction. Банкс нападна Зейн в Twitter с грозни и расистки думи, основаващи се на наполовина източния произход на изпълнителя и провокирани от следния негов туит: "Без лъжи... Виждам, че се опитваш да ме достигнеш, но не ми пука. Задникът ми е прекалено добър за теб."

Рапърката реагира мигновено, мислейки, че Малик говори за новото си видео Like I Would, което много прилича на един неин клип. В следващите снимки, можете сами да разгледате подробно за какво става въпрос. А отговор от бившата One Direction звезда последва три часа по-късно, гласящ, че думите му не се отнасят за нея. И това ако не е срам...

И Saint Laurent в скандал с офшорка

Модната къща се оказа в списъка на Panama Papers. Тази информация, от разкриването на документите на панамския регистратор Mossack Fonseca, публикува френското издание Le Monde.

От данните става известно, че от 1991 до 1997 година компанията Yves Saint Laurent SA е акционер във фонда Chaucer Company Limited, учреден от люксембургската банка BIL и регистрирано от офиса на Mossack Fonseca на Британските Вирджински острови. Дивидентите на фонда не са облагани с данъци, тъй като компанията е била на територия с нулево облагане. Така, в продължение на шест години, тогавашните собственици на модната къща Пиер Берже и Ив Сен Лоран са успели да се отърват от плащане на всякакви данъци.

За влизането си в офшорката Yves Saint Laurent SA е вложила 2 милиона ЕКЮ (€2,9 млн). През 1997 година ръководството на марката решава да излезе от фонда, а през 2004 година Chaucer Company Limited е ликвидирана.
Жан-Франсис Бретел, бившият генерален директор на компанията Yves Saint Laurent SA през 90-те години, коментира по повода, че не помни подробности, но това е било «банален инвестиционен процес».
Може и така да е, но ни идва въпросът: И ти ли, Бруте?, което не значи, че чакаме отговор.

Не пак, а отново: Кло Кардашиян по-пошла отвсякога

Не вярвате? Вижте го с очите си!
Не се сещаме за нищо по-секси от концерт на Бионсе. Е, както винаги има някоя от сестрите Кардашиян, която да се опита да „надгради” сексапила, преминавайки границата и попадайки в графа „твърде неприлично”. За пореден път Кло Кардашиян попада в класацията ни с гафове и то съвсем заслужено! По път за шоуто на Бионсе в Пасадена, придружена от сестра си Кортни, Кло се появи на концерта във възможно най-тесния и тънък клин, който разкриваше задните й части в абсолютно пълния им блясък.

„Просто отвратително”, възмути се аудиторията, която се питаше също така дали Кло носи бельо или е пропуснала.

Розовото ни дойде в повече

Музикалното годишно събитие Wango Tango събра много изпълнители на едно място. Червеният килим, който беше всъщност розов, бе „завладян” от тоалета на 22-годишната певица Меган Трейнър. Тя буквално ни ослепи с чудовищно лъскавата си рокля с розово-лилави пайети, която бе съчетала тъмни боти над глезена.

Смятаме, че пълничката Меган обикновено е много сладка, но с този кичозен аутфит мязаше по-скоро на голямо фламинго.

More All fashion