Следва

Le Temps de l'Amour! Време за мен!

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд. Лятото на 2016 на Алекс

Уикенд с приятелки звучи като вълшебно бягство от всичко, което ме тормози в делничните дни. Това е начинът да отделя време за себе си и да оставя съзнанието да отпочине...

All About Life преди 7 години

Уикенд с приятелки звучи като вълшебно бягство от всичко, което ме тормози в делничните дни. Това е начинът да отделя време за себе си и да оставя съзнанието да отпочине.

За двудневен съботно-неделен уикенд с моите момичета винаги взимам повече бански костюми, тъй като типично по женски обожаваме да разпускаме в СПА центъра - безделничим с книжка на басейна или пием от онези „момичешки” шарени коктейли с много захар в някое джакузи.

Всякакви бонбонени кроп-топове и бюстиета намират място в моя сладък зелен и практичен куфар Samsonite.

Къси панталонки? Определено да! Взимам и някое друго връхно яке, отворени обувки, неутрален клъч, списание и интересна книга – почти съм готова...

Идва ред на козметиката – че коя жена може дори да помръдне без необходимите продукти?!
Обожавам Lancome, козметиката им е невероятна. Затова, когато ми предстои път, задължително се обзавеждам със серума им Energie De Vie, който хидратира и подхранва кожата. Това е много важно, особено когато ти предстои излагане на слънце.
Споменавайки агресивните слънчеви лъчи, слънцезащитният крем е абсолютно задължителен. Това важи дори когато си в града, затова винаги имам един Eucerin в чантата си.

За финал, пъхвам в куфара и един безценен гланц за устни от Lancome и вече съм напълно готова!

Списък:
Няколко чифта бански



Бюстиета и кроп топове от Forever 21
Чехли Birkenstock

Къси панталонки New Yorker

Подхранващ серум от Lancome
слънцезащитен крем Eucerin
Връхно яке Sisley



Черен клъч от View Sofia Shop



Глос от Lancome
Списание Vogue и книга "1Q84" на Харуки Мураками

More All About Life