Следва

Le Temps de l'Amour! Време за мен!

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд. Лятото на 2016 на Алекс

Уикенд с приятелки звучи като вълшебно бягство от всичко, което ме тормози в делничните дни. Това е начинът да отделя време за себе си и да оставя съзнанието да отпочине...

All About Life преди 7 години

Уикенд с приятелки звучи като вълшебно бягство от всичко, което ме тормози в делничните дни. Това е начинът да отделя време за себе си и да оставя съзнанието да отпочине.

За двудневен съботно-неделен уикенд с моите момичета винаги взимам повече бански костюми, тъй като типично по женски обожаваме да разпускаме в СПА центъра - безделничим с книжка на басейна или пием от онези „момичешки” шарени коктейли с много захар в някое джакузи.

Всякакви бонбонени кроп-топове и бюстиета намират място в моя сладък зелен и практичен куфар Samsonite.

Къси панталонки? Определено да! Взимам и някое друго връхно яке, отворени обувки, неутрален клъч, списание и интересна книга – почти съм готова...

Идва ред на козметиката – че коя жена може дори да помръдне без необходимите продукти?!
Обожавам Lancome, козметиката им е невероятна. Затова, когато ми предстои път, задължително се обзавеждам със серума им Energie De Vie, който хидратира и подхранва кожата. Това е много важно, особено когато ти предстои излагане на слънце.
Споменавайки агресивните слънчеви лъчи, слънцезащитният крем е абсолютно задължителен. Това важи дори когато си в града, затова винаги имам един Eucerin в чантата си.

За финал, пъхвам в куфара и един безценен гланц за устни от Lancome и вече съм напълно готова!

Списък:
Няколко чифта банскиБюстиета и кроп топове от Forever 21
Чехли Birkenstock

Къси панталонки New Yorker

Подхранващ серум от Lancome
слънцезащитен крем Eucerin
Връхно яке SisleyЧерен клъч от View Sofia ShopГлос от Lancome
Списание Vogue и книга "1Q84" на Харуки Мураками

More All About Life