Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

“Сподели книга с приятел”, страхотната инициатива на View Sofia във Facebook те очаква да зарадваш твой приятел

"Сподели книга с приятел" ... 

Books преди 7 години

В чест на един от най-хубавите национални празници - 24 май, View Sofia подновява своята страхотна и изцяло авторска ежегодна инициатива „Сподели книга с приятел“. И в сайта, и във Фейсбук за пета поредна година ви предизвикваме да помислите и наградите някой от близките, любимите, важните си хора с книга.

В продължение на 19 дни, през които подарихме и продължаваме смело напред, 19 нови и хитови заглавия, инициативата ни набира още повече последователи, споделяния и отбелязвания на снимките на страницата ни във Facebook.

С 55,500 абсолютни фенове и с благодарности към нашите партньорски издателства - Ciela, Colibri, Рива, Enthusiast, EMAC, Жанет 45 вървим право към целта си - повече книги за повече приятели. И за да е още по-лична инициативата ни, всяка книга ще върви и с подарък бижу от Eco Cards - страхотни дизайнерски книгоразделители.

Ако искаш и ти да зарадваш твой близък, посети нашата Facebook страница, тъй като не остава много време до края на инициативата. Можеш да го направиш още сега, като подариш книгата, която ти предлагаме днес ТУК.

 

More Books