Le Temps de l'Amour! Време за мен!

И не, няма понятие като „твърде сладко“, защото хубавите неща в живота не се измерват, не се опорочават с числа, единствени и уникални са, а понякога са така простички.

Ах, колко е сладко да ти е сладко! И не, няма понятие като „твърде сладко“, защото хубавите неща в живота не се измерват, не се опорочават с числа, единствени и уникални са, а понякога са така простички.
Защото това да имаш пред себе си любим сладкиш в забързания делник, който да прави компания на кафето, наистина те зарежда само с позитивизъм, с който можеш да заразяваш хората около себе си.

А споменавайки хората, какво са любимите сладки, ако не ги споделиш с приятел? Това прави тези мънички моменти така приятни. Пък и по-голямо щастие от споделеното ня-ма!
Жените сме обсебени от сладкишите. А когато те изглеждат така апетитно и красиво, просто не можем да се стърпим!
Затова няма нужда да ни питат каква е представата ни за идеален следобед – по кутия от любимите ни шарени макарони от Chez Fefe macarons & cafe, глътка въздух и перфектната компания, с която да ги споделиш... И нищичко не ни липсва!

Тъкмо така протече нашият делничен следобед, когато навън беше твърде хубаво, за да пропуснем да излезем, оставяйки се на слънчевите лъчи и пролетните дръвчета да ни вдъхновят и заредят. И повярвай, дори няма значение къде си – ние поседнахме на първите стълбички, които мернахме, след като се сдобихме с вълшебните макарони, които направиха „16:30 в редакцията“ да звучи като „там-ти-ри-рам“... И се пренесохме във Франция!

А после? После се върнахме в симпатичната ни кокетна редакция и си доработихме с широка усмивка. Обичаме ви, Chez Fefe! Когато няма повод, вие ни го подарявате!

Част от нашите следобедни „прегрешения“ бяха апетитните Pierre, Marie, Rosette, а останалата радост за небцето и очите оставяме на теб да откриеш в това софийско приказно място.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.