Следва

И наградите от BIODERMA отиват при...

Blogging Time: Летни номади или как да сме безделници по хубавия начин

Да сме безделници, в абсолютно хубавия смисъл на думата...

All About Life преди 7 години

Idle (verb): To Pass Time Doing Nothing.
Превод: Да сме безделници, в абсолютно хубавия смисъл на думата.

Или както един философ е казал, трябва да умеем да изгубим времето си поне един ден, без да правим нищо, за да се научим да живеем. Не отдавна попаднахме на страницата на Idle Theory Bus, пуснахме си клипчето им и разбрахме за какво става въпрос. Ето го и него за да е ясно за всички:  


Тази двойка обикаля надлъж и шир Америка в компанията на това симпатично оранжево бусче. И така тяхната история започва през 2012-та година. Когато двамата решават да напуснат работа и да се впуснат Into the wild, както във филма, който много обичаме, и да заживеят сред природата. Или извън рамките на рационалното общество, out of the box, както често повтаряме. 



Те работят и се забавляват, докато се удивляват от красотата на света, и не спират и за миг пътешествието си. 



Да си истински свободен е full time job и обикновено се завърта около обиновената сезонна работа, която можеш да срещнеш в различните райони на всеки континент. Въпросът е дали ти стиска да напуснеш зоната си на комфорт, докато носиш със себе си само малък сак с дрехи, фотоапарат и желанието за свобода. 







 














Idle Theory Bus

Допътува ни се! Много! А на теб?

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 2 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.