Следва

Всички носят... ръкави пелерини

Dare U: К като Корсет, К като Ким Кардашиян. Стиска ли ти?

Нямаше как да подминем навъртащите се напоследък снимки в нета, показващи как две от най-обсъжданите светски дами се разхождат смело по корсет...

All fashion преди 8 години

Ако говорим за някой нов тренд, възникнал сред знаменитостите, автоматично ще обърнем поглед за потвърждение към обичайните заподозряни - Кендал Дженър, Джиджи Хадид, Риана и Ким Кардашиян. Този път обаче само последните две участват в днешната ни дискусия, а именно корсетът.

Нямаше как да подминем навъртащите се напоследък снимки в нета, показващи как две от най-обсъжданите светски дами се разхождат смело по корсет. Вълната тръгва от Ким Кардашиян и нейната корица за австралийския Vogue, където риалити звездата позира с топ от линията на съпруга си Yeezy и корсет от австралийския дизайнер Alex Perry.

Скоро след това последва нова вълна подобни смели аутфити, а междувременно и 28-годишната Риана се включва в "тренда" с люлякова рокля-риза Chanel и корсет от нашумелите в Ню Йорк и Лос Анджелис винтидж бутици What goes around comes around.

Разглеждаме снимките и намираме нещо модерно и секси в тях, но въпреки това не сме сигурни смеем ли, или не да го пробваме...

Дай и ти своя глас в анкетата долу!

Междувременно дали ти стиска да се облечеш във винил?

Анкета

Би ли облякла корсет в ежедневието?

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 16 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...