Следва

Най-яката плажна коса – от Бардо до Лавли

Мини тенденции в грима: Хромиране

Нека си припомним – първо беше контурирането, след това строубинг, а от тази година се радваме на доминацията на хрома...

Beauty News преди 7 години

Нека си припомним – първо беше контурирането, след това строубинг, а от тази година се радваме на доминацията на хрома! За щастие здравият и свеж вид застъпва значителна част от Instagram тенденциите, а хромирането се вписва идеално. В стремежа си да придадем по-жизнен блясък на лицето попаднахме на експеримента на Доминик Скинер от M.A.C. Продуктът, родил хромирането е, всъщност е червило – от серията на Марая Кери за M.A.C. и се нарича – All I Want.

Е не само бабите слагали малко червило по бузите! Нашето обаче е далече от червения тон (за щастие). Нанася се по страничната изпъкнала част на лицето – скулите, костта на веждата и дори по клепачите. И признаваме, че стои супер на различен цвят кожа – универсален хайлайтър, може би? Леко бронзира много светлата, а тъмнокожите мацки се сдобиват с красив подчертаващ блясък.

Недостатъкът му, понеже е червило, е самата му текстура, която е по-тежка от крема-хайлайтър и трябва да се разнесе много добре. Резултатът определено си заслужава!

More Beauty News