Следва

Пола ли си, панталон ли си...

Всички носят... ръкави пелерини

Макар да ни напомнят за Ренесанса, перуките и Маркиз дьо Сад, всички носят топове с ръкави пелерини...

All fashion преди 7 години

Макар да ни напомнят за Ренесанса, перуките и Маркиз дьо Сад, всички носят топове с ръкави пелерини. Навярно точно това ни кара на пръв поглед да приемаме визията като леко натруфена и дори притенциозна. Но само на пръв поглед! С правилния моден подход и в комбинация с точните аксесоари истината е, че дългите широки ръкави са шик и всички вече ги носят. Днешното Street Style вдъхновение е като нов прочит на колекцията Metiers d'art Chanel от 2014 и на Alexander McQueen Pre-Fall 2013. Новото винаги ще e поизтупаното от гардероба старо, но със една по-свежа нотка. С дънки, чино панталони, къси, дълги или поли до коляното, всички носят топове или тренчове с ръкави пелерини стоят убийствено. Вдъхновението дебне отвсякъде, дами.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.