Следва

Йълдъз Ибрахимова с Великденски кинцерт в зала България

Експеримент на млади дизайнери в дефилето „ТОВА Е СЕГА”

Дефилето „Това е сега” е едно от събитията, с което специалността „Мода” с ръководител проф. Греди Асса отбелязва 10-годишнината от създаването й...

Events преди 15 години

За 13-та поредна година МОТО-ПФОЕ ЕООД, официален вносител и дистрибутор на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover у нас, организира провеждането на благотворително модно ревю в помощ на абитуриенти-сираци.

За първи път в рамките на тази проява няма да се представят вече утвърдени и известни творци, а модните експерименти на най-млади български дизайнери – възпитаниците на проф.Греди Асса – бакалаври и магистри, специалност МОДА на Национална художествена академия. Те ще покажат колекции, вдъхновени от различни течения в изобразителното изкуство и архитектурата, претворени в силуети и форми. Проектирани от тях щампи и ръчно рисувани мотиви изграждат новите дизайнерски решения. Целенасочено е подбрано и място за ревюто, което да импонира на вдъхновението на творците – Софийската градска художествена галерия.
Дефилето „Това е сега” е едно от събитията, с което специалността „Мода” с ръководител проф. Греди Асса отбелязва 10-годишнината от създаването й.

Пролетното модно ревю на МОТО-ПФОЕ има своята неотменна традиция да апелира не само към усета за красота и стил, но и към щедростта на публиката си. Ежегодно по време на това ревю се набират средства за абитуриентския бал на деца без родители от контингента на Червения кръст. Така се подпомага закупуването на тоалетите, обувките, аксесоарите и кувертите за абитуриентската им вечер.
За изминалите 12 години МОТО-ПФОЕ успяха да направят по-щастлив бала на близо 400 абитуриенти от контингента на БЧК със събраните над 200 000 лева.

Тази година официален медиен партньор е ViewSofia.com


Заповядайте на 16.04.2009г. от 19.00 ч. в Софийска градска художествена галерия ( ул.” Ген. Гурко” 1 )
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?