Следва

Звезди на прах

Before & After: Лек траш и малка слип рокля от 90-те, нов прочит

Обичаният моден експеримент се завръща и тази седмица с Наталия, с която сме се срещали и преди тук...

Shopping преди 7 години

Обичаният моден експеримент се завръща и тази седмица с Наталия, с която сме се срещали и преди тук.

Преди



В търсенето на подходяща визия за този майски ден, който по-скоро прилича на април, се спираме на 90-тарска естетика. Нещо леко траши, но не прекалено, все пак говорим за градска среда и подходящо за променливите температури. И говорейки си за 90-те, този път ще пропуснем обичната слип рокля, но пък ще запазим маниера й на наслояване, който намираме за изключително подходящ днес. И за целта грабваме едно симпатично мини, обсипано със златни пайети, под което слагаме едно фино сиво поло за основа. Ръкавите оставяме нарочно супер дълги, ниско на талията поставяме широк грубоват колан със златна тока и завършваме с равни байкър буутс на голо краче. Допълнителен акцент не търсим, заигравката между топли и студени тонове е напълно достатъчна.

След

















Поло: Patrizia Pepe
Рокля: Patrizia Pepe
Колан: Patrizia Pepe
Боти: Gant

Бюти визията оставяме естествена, така или иначе тежък макиаж и прическа не биха стояли добре на този аутфит. Косите оставяме да падат свободно, но ги разделяме на път през средата и фиксираме леко. Лицето озаряваме с хидратиращ фон дьо тен и руж, клепачите докосваме с телесни сенки и завършваме с няколко пласта спирала за обем.

Всички елементи можете да откриете на allinone.bg, както и в магазините на Patrizia Pepe и Gant в София. Подробно адресите са тук.

Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева и Александра Рамирез
Модел: Наталия Ivet Fashion MA
Грим и коса: Александра Рамирез



 

More Shopping