Следва

H&M + Kenzo = колекцията, от която се нуждаеш

Новите колеции: Jil Sander Resort 2017

За колекцията си resort 2017, наследникът на госпожа Сандър - Родолфо Палиалунга представя съвкупност от елементи, необходими за съвременния дамски гардероб...

All fashion преди 7 години

За колекцията си resort 2017, наследникът на госпожа Сандър - Родолфо Палиалунга представя съвкупност от елементи, необходими за съвременния дамски гардероб. Те, разбира се, освен минималистични, са и много луксозни, подписани с маниера на работа на известната модна къща. Изискани графични силуети, скъпи материи и изящни ненатрапчиви детайли. Основната заигравка на дизайнера е около "скелета" на гардероба: тежки кашмирени палта тип "халат"; пуловери с панделки по ръкавите; плисирани кожени поли. Прибраните и женствени силуети се редуват с по-релаксирани такива: развлечени панталони, съчетани с oversized бели ризи; свободния карамелено тренч и тъмносиния костюм.

Въпреки че по време на седмицата на модата в Милано за Есен/Зима 2017 обвинихме Палиалунга, който заема поста на креативен директор от 2014 насам, че прекалено много се придържа към основаната естетика на самата Джил Сандър, забелязваме осезаема промяна. Основите са налице, но има нещо, макар и все още леко прокрадващо се, което загатва за силния творчески талант на дизайнера. Наблюдаваме го предимно в детайлите, а това число и лъскавия финишинг - фино избродираните сребърни пайети по прозрачните бяла пола и туника.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.