Следва

Виж света през очите на Риана и Dior

H&M + Kenzo = колекцията, от която се нуждаеш

Да, правилно прочетохте – колаборацията на двата бранда вече е факт, а ние нямаме търпение...

All fashion преди 7 години

Да, правилно прочетохте – колаборацията на двата бранда вече е факт, а ние нямаме търпение.
Ако колекцията на H&M и Balmain обра лаврите миналата година, то тази, която предстои да видим със сигурност ще бъде черешката на тортата за 2016-а.

Дрехите са вдъхновени от стрийт стайла, от улицата – очакват ни ярки цветове, много принтове, смели комбинации и интересни концепции.



„Искаме да разпространим енергията и настроението, което носи Kenzo из целия свят. Няма по-добра идея от това, да го направим с H&M, които имат опит с подобни колаборации. Искаме да мислим по- мащабно и да премахнем всички граници”, споделят Керъл Лим и Умебрто Леон, креативните директори на Kenzo.

На трети ноември колекцията ще бъде налична, а дотогава – дерзайте!

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 54 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.