Следва

Черни, семпли, изчистени – класика!

Виж света през очите на Риана и Dior

Напоследък Риана не си губи времето... 

All fashion преди 7 години

Напоследък Риана не си губи времето. Не можем да й отречем, че е креативна: първо излезе модната й колекцията Fenty за големия бранд Puma, а сега певицата разгръща потенциала си в Dior.

Докато в Dior продължават да си търсят креативен директор след напускането на Раф Симънс, то стилни жени като Рири намират своето място там, за да споделят идеите си.

Този път ще се порадваме на колекция очила, вдъхновена от Риана и носеща името й. Самата тя „подразни” феновете си със снимки в Instagram на цветните модели очила, с които ще можем да се обзаведем в началото на юни.




В колекцията има избор от много цветове, но формата на очилата е една и съща, изцяло в стил Риана. Многоцветните чифтове очила ще възлизат на 840 долара, освен моделът, изработен от 24-каратово злато, който ще струва 1,950 долара.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.