Мини-тренд: Размазан грим в 8 похвата

Лятото безкомпромисно избутва всички фондьотени с тежка консистенция в забвение...

Не това е нещото, което би се приело с отворени обятия от повечето дами. Всъщност е препоръчително да не се случва, нали? Реално обаче има как да обърнем минуса в предимство съвсем съзнателно. Лятото безкомпромисно избутва всички фондьотени с тежка консистенция в забвение, за да ни научи на 8 похвата, с които да продължим необезпокоявани от допълнителното пудрене и поправяне:

Петното:

Елементарен трик, познат още от бабино време. Леко потупваме с пръсти червеното червило и разнасяме по страните и устните. Центрираме по-тъмно наслояване в средата на устните и грабваме коженото яке!

Глос за клепачи:

Видяхме от Marc by Marc Jacobs и много ни хареса. А то се оказа просто... крем за лице. Полученият блясък е различен от останалата част на лицето, очите са по-свежи и дори да се изпотите пак ще изглежда натурално и ненатрапчиво. Свежо – със сигурност! Слага се съвсем мъничко в центъра и леко се разнася.

Новият бронзант:

Измести ружа. Така е, защото е доста по-комплеметиращ цялостния тен на лицето. Носи се под скулите и добавя здравословен загар от типа – бях на почивка и наистина си починах.

Очна линия:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.