Следва

3+3 въпроса към едно градско момиче: Десислава

Мъжът РАК - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Рак е идеалист и мечтател, потаен, сантиментален и наистина нежен...

Astro преди 7 години

Стартирахме една специална поредица, в която кратко, но достатъчно красноречиво ще направим астрологична дисекция на любимите мъже. И след като разнищихме мъжът Телец и Близнаци, идва ред и на Рак!
Как да ги обичаме, как по-добре да ги разбираме, за какво да не им се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съвсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.

Мъжът Рак е идеалист и мечтател, потаен, сантиментален и наистина нежен, считан за най-чувствителен и уязвим в целия Зодиак. Никой не знае какво всъщност му е в душата. Той може да изглежда непостоянен, но това е само от неговото настроение. Както никой друг разбира женската душа. Мъжът Рак притежава уникално въображение, много е романтичен и устойчив. Ако започнете да флиртувате с друг мъж, това много ще го обиди, но ревността не му е присъща. Той е един от малкото мъже, които помнят рождения ви ден и годишнината от вашата среща. Но има едно но: той е толкова капризен, че в отговор и на най-малката проява на пренебрежение, реално или въображаемо, веднага ще се скрие в черупката си и ще се цупи за свое удоволствие.

Любов
Мъжът Рак цял живот търси своята половинка и е много нещастен, ако не я срещне. А да я намери никак не е лесно, защото той търси идеал, при това не общо приет, а свой собствен. Той има нужда да слуша по сто пъти на ден любовни думи, че му принадлежите и сте му верни. Мъжът Рак е умел любовник, щедър и нежен. Да зарежете такъв партньор не е лесно, дори и да разбирате, че не си подхождате. В любовта мъжът Рак е изненадващо постоянен и не понася половинчати работи. Неговата любов и привързаност е за цял живот. Кариерата и амбициите отстъпват на заден план. Ако вашият партньор е Рак, винаги ще бъдете обичани.

Брак
Бракът с мъж Рак ще бъде щастлив, защото той успява достатъчно да се находи преди сватбата. Бракът за него е свещен и той никога няма да направи нещо, което би могло да развали семейното щастие, вярва в брака за цял живот. Мъжът Рак има отговорно отношение към семейния живот и подхожда много внимателно преди да се осмели да предприеме сериозна стъпка. Животът с него е приятен и лек, а любовта с годините става само по-силна. Можем да кажем, че женейки се мъжът Рак живее в името и заради семейството. Той е много привързан, трудно и болезнено преживява разрива на отношенията и изневярата. Рядко ще тръгне да изневерява, ако това се случи, то ще е само, за да си отмъсти.

Секс
Любовта и секса вървят ръка за ръка. Стремежът да постигне съвършенство обхваща и сексуалната сфера. Мъжът Рак е разбиращ и отзивчив любовник. Сексът с него е толкова приятен и изискан, че е невъзможно да не му отговорите. Но не очаквайте от него бурен и страстен секс, в леглото той обикновено не е много активен и не се отличава с голямо въображение. Възможно най-често му говорете за вашата безгранична любов, това му е необходимо като въздух. Емоционалната привързаност за него означава много повече от самия физиологичен процес.

Идеалната жена
Запознавайки се с мъж Рак избягвайте грубостта и вулгарността. Той цени верността, надеждността, безкористността, любовта към децата. Неговата приятелка трябва да бъде млада, красива, добре поддържана. Студена, егоистична, сдържаща своите чувства девойка никога няма да получи разположението му. Мъжът Рак изисква от партньорката си повече, отколкото той може да ѝ даде, предпочита да се грижи за него. Привличат го силните, уверени в себе си и мъдри жени. Често мъжът Рак търси не само спътник в живота, а най-вече майка на своите деца. Ето защо, ако не обичате деца, отношенията ви с мъж Рак може да се развиват доста проблематично.

More Astro