Следва

Фотографът, който запечатва душите на хората в снимки

Мамо, защо ме кръсти така?

И популярните личности са хора, и на тях нищо човешко не им е чуждо. Както и това – да кръщават децата си със странни имена...

преди 7 години

Ще се учудите на факта, че Ким и Канйе не са единствените знаменитости, дали меко казано нестандартни имена на децата си. Това е често срещано явление при звездите, които в опитите си да избягат от тривиалното и баналното, несъзнателно минават границите на нормалното… За съжаление за сметка на собствените им деца. Горкичките!

Ким Кардашиян и Канйе Уест



 Дъщеря им се казва Норт Уест (Север Запад), а синът им Сейнт (Светец) Уест.

Лара Бингъл и Сам Уортингтън – Лара ни изненадваше постоянно през последните две години – с тайния си брак, а после и с бременността. Е, дойде ред на поредния сюрприз - избраното име за сина й – Рокет Зот, като първото означава „ракета“.

Гуинет Полтроу

 

На мама ябълката! Съвсем сериозно – дъщеричката на Гуинет се казва Епъл (ябълка) Блайт Алисън Мартин.

Никол Ричи и Джоел Медън 



За разлика от името на първия им син – Харлоу, вторият има такова, което никой не може да сбърка: Спароу Джеймс Миднайт (полунощ).

Бионсе и Джей Зи 



Харесваме семейство Картър – трудно е да не печелят симпатиите на всички, когато демонстрират толкова сплотеност, отдаденост и любов. Само не можем да си обясним странното име, което Би и Джей дадоха на детето си – Блу Айви, което в превод би звучало като „Син Бръшлян“.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс – името Джеймс Рейнолдс звучи съвсем нормално… Но не и за момиче! А тъкмо така се казва първородната дъщеричка на Блейк и Райън. Актрисата споделя, че й се харесвало самата тя да носи име, което по-скоро приляга на момче, и това е повлияло на решението й.

Гуен Стефани и Гавин Росдейл 



Двамата никога не коментираха защо синът им носи името Зума Неста Рок, затова мнението е, че е кръстен на плажа Зума, намиращ се в Малибу.

Ума Търмън 



Актрисата дава на дъщеря си пет имена – Розалин Аруша Аркадина Алталуна Флоренс, като с последното я кръщава на Флоренция. А знаете ли как я нарича в ежедневието? Просто Луна. Да й завиди човек!

Джейсън Лий и Бет Рийсграф 
Как ви звучи: „Пайлът Инспектър (пилот инспектор) при директора!“ Да, точно така кръстиха бебето си Джейсън и Бет!

More from View Sofia

More