Следва

Мъжките странности: как да разберем мъжа?

3+3 въпроса към едно градско момиче: Десислава

Деси е втора година студентка, специалност PR в СУ...

All About Life преди 7 години

Десислава е втора година студентка, специалност PR в СУ. Твърди, че следва това, с което един ден иска да се занимава.
Майка й повтаря, че името й е царско, но и фамилията не остава по-назад - Мишлякова, производно на всичките й прякори - мишленце, миши, мишчица и т.н. Казва, че хората я приемат като слънчево момиче и ние се убедихме в същото.
Деси обожава музиката и вярва, че благодарение на нотите е това, което е днес. Освен това е била част от детския хор „Пим-Пам“ цели 15 години!
Разпуска с разходки и срещи с приятелки. Ето защо се разходихме заедно.

V.S. Как определяш стила си?
Д:
Не се смятам за модно гуру, въпреки че усилено следя модните тенденции, както и чуждестранни и родни блогъри. Стила си определям като... шантав и променлив, като самата мен. Понякога залагам на романтизъм и елегантност. Друг път на любимите скини дънки и кецове Converse, а има моменти, в които се чувствам като рок звезда и тогава се доверявам на кожения панталон и коженото яке!

V.S. Какво би заела от гардероба на майка си/баба си?
Д:
От гардероба на майка ми вече „свих“ един копринен костюм в стил 60-те, с флорални мотиви – истински шик!

V.S. От къде черпиш вдъхновение?
Д:
Наскоро осъзнах, че нещата, от които черпя вдъхновение, са много и са различни. Вдъхновявам се от това, че времето навън е хубаво, от радостта в чуждите очи. Черпила съм вдъхновение дори от тъгата.

V.S. Шопинг маршрутът ти включва...
Д:
Задължителна дестинация е магазинът със звучното име Stradivarius – винаги успявам да си намеря нещо там, колкото и малко да е то. Освен това обожавам миризмата в този магазин. Напоследък, колкото и тривиално да е, H&M също се превърна в често посещавано място. Разбира се, не подминавам и малките магазинчета, от които се сдобивам с интересни находки, с които не разполагат половината мадами в столицата.

V.S. Кои са любимите ти парти места/нощни заведения?
Д:
Библиотеката определено е едно от любимите ми места, както Planet и Tequila. Когато е по-топло времето, често залагам и на „пейка парти“ до Народен, в Южния парк или Борисовата.

V.S. Как си представяш София след 10 години? А себе си?
Д:
Представям си София по-чиста (искрено се надявам това да се осъществи), по-цветна и по-арт. А себе си... все същата щура натура, просто с 10 години отгоре.

Деси ни напомни за суперсвежия Аксел, с който се разходихме по софийските улици минатата седмица.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.