Следва

Истории от живота: Елизабет Баварска: съдбата на най-красивата кралица в Европа

Холивуд идва с Postmodern Jukebox

Как биха звучали Тейлър Суифт, Бионсе, Бритни Спиърс и Guns N' Roses преди 50 години...

Music преди 7 години

Как биха звучали Тейлър Суифт, Бионсе, Бритни Спиърс и Guns N' Roses преди 50 години? Това ще ни покаже Скот Брадли с неговия Postmodern Jukebox! Невероятната група идва за два концерта в България - на 31 май в Зала 3 на НДК и на 1 юни в Държавна опера - Пловдив.

Освен новите хитове на стар глас, шоуто ще потопи публиката в бляскавия шик и атмосферата на холивудските новогодишни празненства от 40-те години. Дамите носят зашеметяващи винтидж тоалети и стилни прически, а кавалерите са с елегантни костюми, пристегнати с вратовръзки и тиранти. Postmodern Jukebox идват у нас с петима солисти, виртуозна степ танцьорка, оркестър способен на всякакви импровизаци и конферансие, което ще завладее публиката от първата минута. Шоуто им ще продължи цели 2 часа, а преди и след него винтидж атмосферата ще осигури популярното DJ дуо The Smugglers Collective.

Разбира се, всички които желаят да се включат в това преживяване ще могат да танцуват и пеят заедно с групата! Самият Скот Брадли няма търпение да се срещне с феновете на винтидж културата у нас, които ще загреят за концерта с Vintage Garden Party на 29 май в градината зад Народната библиотека. Там ще се продават и последните останали билети за концерта и то на преференциални цени.

Популярността на Postmodern Jukebox се дължи не само на изпълненията им пред публика, но и на присъствието им в социалните мрежи, които са единственият им канал за промотиране. Доказателствоto - милиони последователи в YouTube и милиарди гледания - само кавърът на „Creep“ на Radiohead е с над 18 млн. гледания, следван от хитовете „We Can’t Stop“, „All About That Bass“ и „Royals“.



„Съвременните социални мрежи пасват идеално на нашия проект. Те ни дават свободата да експериментираме до безкрайност без да се съобразяваме със звукозаписните компании, които често ограничават артистите“, казва Скот Брадли. Според него технологиите позволяват на „старите души“, които непрекъснато имат чувството, че са се родили в погрешна епоха, да се запознаят със себеподобните си и да изградят уникалната атмосфера на Postmodern Jukebox.

Концертите на Postmodern Jukebox в България са част от първото европейско турне на групата, която междувременно пусна в продажба новия си, десети албум - Swing The Vote! Само ден след официалната си премиера, албумът оглави класацията на iTunes - Top 100 Jazz Albums!

Билетите са в продажба с мрежата на Ивентим, в Билетния център на НДК и на касата на общината в центъра на Пловдив.

 

More Music