Следва

Спечели тротинетка за своя малчуган

Седмичен ХОРОСКОП - 30.5 – 5.6

От 30-ти май до 4-ти юни Луната е намаляваща. Ако в този момент започнем нови отношения, те може да прераснат в голямо, светло чувство...

Astro преди 7 години

От 30-ти май до 4-ти юни Луната е намаляваща. Ако в този момент започнем нови отношения, те може да прераснат в голямо, светло чувство. Когато Луната е намаляваща се препоръчва да прекарваме повече време в компанията на приятни хора. Това може да бъдат приятели, роднини, колеги.
На 5-ти юни - Новолуние.

А към края на седмицата звездите могат да попречат на благоприятния изход на събитията, така че ще трябва да разчитаме само на себе си. Може лесно да се скараме с близките си, затова е необходимо да избягваме конфликтите. Ако те възникнат - трябва да се постараем възможно най-бързо да ги разрешим.

ОВЕН 21.03 – 20.04


Девизът ти тази седмица е – „Всичко с мярка”. Постарай се да не се захващаш с нови неща преди да завършиш всичко започнато или отложено. Взимай активно участие само в решаването на възникналите проблеми вкъщи. Има вероятност от появата на разногласия с роднините, но недей да губиш емоционалното си равновесие. В личен план късметът ще е с теб, ако не се страхуваш да изглеждаш глупаво и започнеш да разкриваш чувствата си. Не разчитай, че мислите ти ще бъдат прочетени, а изражението на лицето ти правилно изтълкувано.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Благоприятна седмица - контактите ще бъдат много плодотворни. В този период ще можеш лесно да си намериш помощници, които с ентусиазъм да се заемат с изпълнението на някое съвместно мероприятие. През тези дни ще можеш да докажеш за пореден път на себе си и на хората, каква необикновена личност си! В личен план ще се държиш по такъв начин, че отношенията ти ще се развиват изключително ярко и романтично.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


За теб тази седмица ще бъде трудна в личните отношения и в кариерата не всичко ще върви добре. Затова се зареди с голямо търпение, за да можеш спокойно да приемеш всички претенции и критики от семейните членове и твоята втора половинка, въпреки че често ще бъдат несправедливи към теб. Обграждай се с поддръжници и съмишленици, и непременно намери време за общуване с хора с еднакви интереси. Решенията взети сега може да доведат до най-странни и неочаквани резултати, така че по-добре отложи разрешаването на по-сложните казуси...

РАК 22.06 – 23.07


В живота не всичко върви гладко, но понякога случайността ти поднася шанс да станеш щастлив. Именно такава възможност ще ти предостави съдбата тази седмица. Постарай се да не я пропуснеш. Заслужава си да покажеш на околните на какво си способен като в близките 7 дни не обръщаш внимание на критиката и заяжданията по твой адрес. Ако непрекъснато си критикуван от партньора си за разни неправилни постъпки, това е добър повод да се замислиш дали наистина те обича.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Пред теб може да възникнат сложни задачи, от успешното решаване на които ще зависят твоите бъдещи постижения в живота. Възможно е да ти бъде трудно да се справиш сам с настоящите проблеми и ще трябва да се обърнеш за помощ и съвети към по-опитни хора. Добави романтика в отношенията си, ако искаш да ги съживиш.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Въпреки че през тази седмица изкушенията и съблазните в живота ще бъдат в повече, това не е добро време за експерименти в областта на личните отношения. Има голяма вероятност да се въвлечеш в неприятна история и ще е необходимо дълго време, за да се измъкнеш от нея. Не вярвай на клюки и слухове свързани с любимия човек, не бързай с изводите и внимателно анализирай постъпващата информация – така ще запазиш достойнството си и няма да загубиш любимия.

Избирай компанията на Телци, тяхната енергия ще ти дава сила. Вслушвай се в съветите на Скорпиони. Бъди активен, комуникативен и позитивен и ще имаш успех!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


Време е да преразгледаш режима си на хранене. Напоследък съвсем си престанал да обръщаш внимание на това, което се намира в чинията ти. Ако продължаваш в същия дух още към средата на седмицата ще забележиш, че си прибавил няколко килограма. За да не се случва това, спешно изключи от менюто си всички торти, тестени изделия и бели хлебчета. Внимавай с какво се храниш!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

В края на май може да бъдеш успешен, да извършиш творчески подвиг, да се влюбиш, да се влюбиш повторно, да рискуваш пари, да опознаеш различен стил на живот. Способността да разполагаш хората към себе си ще ти позволи лесно да излизаш от ненужните конфликти и ще застави събеседниците ти внимателно да те изслушват.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

През тази седмица избягвай опасните ситуации и не прави експерименти върху себе си и твоите близки. Въздържай се от вземане на важни решения, както и от големи физически натоварвания. Придържай се към по-консервативните възгледи, в противен случай рискуваш да си навлечеш неприятности. Душата ти ще изисква промяна и романтика, в същото време, когато звездите препоръчват повече практичност и предпазливост.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01


Този период е доброто време за възстановяване на прекъснати връзки, за помиряване и успешно разрешаване на стари спорове и обиди. Трябва да се помни, че животът не стои на едно място, обидите остават в миналото, а върху случилото се се формира нов поглед. Влюбените, които са разделени от разстоянието и времето трябва да имат предвид това.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Време за промяна във всяка област на живота, така че не е ясно с какво първо да се заемеш. Работа може да намериш, възможно е и да я загубиш, може да се влюбиш отново в човека до теб, но може и съвсем да охладнееш към него. Парите ще се харчат неясно за какво и неясно как. А самотните Водолеи може да си намерят интимен партньор сред приятелите. През тази седмица няма да имаш много вътрешни ресурси, така че не изисквай от себе си невъзможното.

РИБИ 20.02 – 20.03


Очаква те период на изкушения, на които няма лесно да устоиш. На преден план ще бъдат професионалните дела, както и установяването на отношения с приятели. Не започвай нищо важно и обърни специално внимание на всяка постъпваща информация – ще ти е от помощ при постигне на целите и стремежите. В романтичните отношения ситуацията ще се променя толкова бързо, че няма да имаш време да осъзнаеш смисъла на случващото се около теб.

More Astro