Следва

Жените на Джони Деп скочиха срещу Амбър

Звезден Instagram на седмицата: Джесика Симпсън, Ева Лонгория, Бритни Спиърс и още...

Звезден Instagram на седмицата: Джесика Симпсън, Ева Лонгория, Бритни Спиърс и още...

Други преди 7 години


Честито, приятелко!

Виктория Бекъм и Рики Мартин публикуваха снимки от сватбата на Ева Лонгория в Мексико. Събитието се превърна в едно от най-обсъжданите и значими – поне за тези, които се вълнуват от живота на звездите. Но пък едва ли има някой, който не се радва да види Ева Лонгория в сватбена рокля.

Това удоволствие ни доставиха Виктория Бекъм, Рики Мартин и Марио Лопес. Приятелката на Лонгория – Виктория Бекъм, публикува в Instagram своя поздрав към нея, подплатявайки написаното със снимка от церемонията.
„Поздравявам те, Ева, най-умната, най-красивата от всички жени, които познавам. За мен е огромна част да съм ти приятелка. Какъв прекрасен ден, изпълнен с любов. Ние също много обичаме Пепе“ - категорична бе Виктория, а Пепе е галеният прякор, с който близките на бизнесмена Хосе Бастон го наричат.







Сезонът – официално открит
Бритни Спиърс показа малките си победи с килограмите в ново видео

Всички помним периода, в който тялото на Бритни не беше обект на завист, но това време вече е в миналото и изпълнителката има с какво да се похвали. Е, тя и го направи, публикувайки в социалните мрежи снимки, на които тя е по бикини.
В Instagram профила на звездата дори се появиха два клипа, направени по време на почивката на Бритни със синовете й. „Просто разпускам“ - е написала Спиърс отдолу.

Сама съм си реклама
Джесика Симпсън показа прекрасна форма в реклама за бански.


Джесика Симпсън, освен с гласа си, е известна и с това, че обича сама да рекламира това, което създава като дизайнер. Звездата публикува няколко нови кадъра в официалния сайт на бранда си, на които позира с новите модели бански костюми. Една от снимките 35-годишната хубавица публикува и в Instagram с подписа: Sun`s out, buns out, което може да бъде преведено „слънцето грее, можем да си покажем прелестите“.
Феновете й са във възторг! Разбираме ги напълно.



„Да“ на купона!

Дженифър Лопес и сестрите Кардашиян заедно на парти.


След шикозната вечер на церемонията на Billboard Music Awards в Лас Вегас повечето звезди продължиха купона на афтърпарти. Но някои светски лъвици „пожертваха“ веселата вечер заради впечатляващото шоу на Джей Ло, което се случваше през същото време. Клои и Кортни Кардашиян, Джесика Алба и Меган Трейнър и транссексуалната Лаверн Кокс буквално избягаха от афтърпартито и само след минути бяха забелязани да се забавляват на шоуто на латиноамерикнската красавица. А феновете можаха да проследят какво се случва на неповторимото шоу на Лопес почти на живо, благодарение на многобройните постове на Къртни Кокс в Instagram.
Можем смело да кажем: „Тези момичета не си губят времето!“

 

More Други