Следва

Виж екстравагантните образи на Гуен Стефани в новия клип Misery

Жените на Джони Деп скочиха срещу Амбър

Жените на Джони Деп скочиха срещу Амбър

Други преди 7 години

Ванеса Паради, дъщеря й Лили-Роуз Деп и първата съпруга на Джони Деп - Лори Ан, излязоха с категорична позиция в защита на актьора.
"През всички години, в които познавам Джони, той никога не е бил физически агресивен спрямо мен и това не е мъжът, с когото живях 14 прекрасни години", сподели в социалната мрежа Ванеса Паради.

Лори Ан пък обяви пред американските медии, че и до днес актьорът е „нежен човек“ спрямо нея и макар да са разведени от 1985 г. поддържат прекрасни отношения.

Дъщерята на Деп – Лили-Роуз, от връзката му с Паради, пусна мила семейна снимка от детството й с текст: „Моят баща е най-сладкият и любящ човек, когото познавам. Той е прекрасен баща за мен и моя малък брат и всеки, който го познава, ще каже същото".

Всичко това дойде буквално часове след като в американските медии гръмна новината, че настоящата съпруга на Джони Деп – Амбър Хърд, е подала документи за развод. Освен тях, актрисата си е издействала и ограничителна заповед, посочвайки, че е жертва на системен тормоз и домашно насилие. Снимките, в които Амбър е с подуто и посинено лице, след последния й бурен скандал с Джони Деп, обиколиха света със скоростта на светлината.

Актьорът отрече категорично твърденията на Хърд и дори заплаши, че ще я съди за клевета. Но преди него ще трябва да се финализира бракоразводното им дело, което се очертава да е сред най-скандалните в историите на Холивуд през последното десетилетие, тъй като Деп и Амбър сключиха брак през 2015 г., но не й предбрачен договор. Авоарите на актьора днес се измерват на скромните 400 млн. долара. А според него и бившите му половинка, Хърд днес гонила именно тях.


 

More Други