Следва

9 вечни чифта... КЕЦОВЕ. Искаме ги всичките!

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Криси Тейген стана майка само преди седем седмици. Това, че е с бебе на ръце, не е оправдание за Тейген да пропуска тренировките си...

All fashion преди 7 години

Без цензура

Криси Тейген стана майка само преди седем седмици. Това, че е с бебе на ръце, не е оправдание за Тейген да пропуска тренировките си. За толкова кратко време тя видимо е възстановила съвършената си фигура и бързо влезе в образа на „секси мамче”. Всъщност, като че ли тя изцяло се е отдала на този образ, демонстрирайки непрестанно пищните си форми по улиците Малибу, Калифорния.

Папараци изловиха Криси и съпруга й на път за среща за по кафе с Ким Кардашиян и Канйе Уест. Криси беше по-провокативна от всякога. Свикнали сме с непринудения й сексапил, но за тази „бебешка” среща тя излезе с прозрачен прилепнал потник, който не остави нищо скрито под себе си, тъй като Тейген явно беше сметнала за излишно да сложи сутиен.

Шарения... до шия

Риана разпусна с шопинг малко преди срещата си с Наоми Кембъл и „ослепи” нюйоркчани с шарения си ансамбъл. В последно време е изключително явна целта на певицата да изпъкне с нестандартен и екзотичен стил, с който да се откроява сред останалите знаменитости. Уви, в страстта си да освободи въображението и идеите си, Риана често прекалява и по-скоро ни разочарова с модните си избори.

Именно този майски следобед е поредното доказателство, че когато се прекали с даден мотив, резултатът е плачевен. Кичозната рокля, шарената плюшена чанта, китките в косите... и всичко това, съчетано със златни ланци и обеци. Идва ни малко в повече...

Като две капки вода

Влиянието на Ким Кардашиян над младите момичета е очевидно, няма как да спорим. Едни й подражават с грима, втори със стила, а трети губят самоличността си под цялото това въздействие. И днес обръщаме внимание на третия вид дами, за които, с помощта на колегите от yahoo, събрахме основна информация и снимков материал.
Да видим!

Йелена Перик, 24г., гримьор от Хърватия


Йелена Карлеуса, 37г., поп певица от Сърбия


Камила Осман, 20г., блогърка от Канада, която живее в Лос Анджелис


Мелиса Молинаро, 35 г., дизайнер на дрехи от Торонто

Соня Али, 21г., бюти блогър от Великобритания

Сляпото следване на тълпата

Никога не сме харесвали хората, които сляпо следват тълпата и точно заради това, когато пред погледите ни попадне ситуация, в която подобно поведение се осмива, не бихме я подминали.

Преди броени дни, 17-годишният ученик TJ Khayatan от Калифорния спретва номер, който му носи феноменална популярност в интернет. При посещение на музея за модерно изкуство SFMoMA той поставя чифт очила на пода, с цел да провери как биха реагирали останалите посетители. Както, може би, вече се досещате, хората приемат очилата за част от изкуството на музея и започват да ги снимат. Резултатът е споделяне на историята над 48 000 пъти в интернет пространството и малко повод за размисъл...

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.