Следва

Бръм-бръм, ама друг път! Първите превозни средства на две гуми са тук

Мъжът Лъв - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Лъв се отличава с творческата си натура и богато въображение, той е добросърдечен, открит, щедър, весел, благороден...

Astro преди 7 години

Стартирахме една специална поредица, в която кратко, но достатъчно красноречиво ще направим астрологична дисекция на любимите мъже. И след като разнищихме мъжът Телец и Близнаци и Рак, идва ред и на Лъва!
Как да ги обичаме, как по-добре да ги разбираме, за какво да не им се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съвсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.

Мъжът Лъв се отличава с творческата си натура и богато въображение, той е добросърдечен, открит, щедър, весел, благороден. Един мъж Лъв лесно може да бъде привлечен, ако играете правилно: ласкаете го, обожавате го и го уважавате. Ако това е ярък августов мъж, сложете тъмни слънчеви очила и се отдадете на ярката слънчева светлина, излъчвана от него. Ако това е нежен и спокоен Лъв, не се заблуждавайте от неговата мекота, опитайте се да го погладите срещу косъма и веднага ще прехвърчат искри. Не забравяйте, че той само играе ролята на мек човек. Винаги е готов да избухне и да среже жена, която е достатъчно глупава, за да си мисли, че го управлява. Мъжът Лъв е душата на всяка компания. Но не трябва да се забравя, че той не е глупак, той може да сложи шапка на шут, за да привлече вниманието на всички, но аудиторията трябва да го уважава дори когато се шегува, смехът трябва да бъде уважителен. Както и да изглежда външно, характерът му не може да се нарече лесен. Мъжът Лъв е много по-упорит и целенасочен, отколкото изглежда, той винаги знае какво иска и обикновено го постига. Добродушен или опасен, щедър или егоистичен, той смята, че заслужава да бъде господар на положението във всяка област. Дали е истински крал или само претендира за трона, може и да не узнаете, но трябва да помните, че той има ненаситен апетит и е прекалено горд. Мъжът Лъв иска да управлява и да бъде обичан.

Любов
Животът за мъжа Лъв - това е любов, секс и взаимоотношения. Тези три елемента са неделими. Той е много романтичен, така че не мислете, че отношенията ви ще се ограничат само до леглото. Никога не го дразнете, това, което обещавате, по-добре го изпълнете. Мъжът Лъв обича да изглежда добре, а мнението на другите за жената до него, трябва да бъде положително. Той иска околните да се възхищават не само на него, но също така и на нея. Ако любовта не присъства в живота му, за него това е истинска драма, ако не го боготворят, той ще посърне. Това трябва да се разбира буквално. Мъжът Лъв рядко пести пари, когато ухажва една жена. И когато ви се струва, че вече сте го спечелили, трябва да ви предупредим - романът с мъж Лъв няма да мине без проблеми, неговият дом може да ви стопли, но също така може да се превърне в луксозен затвор.

Брак
Ако един мъж Лъв реши да се ожени за вас, това означава, че той наистина ви обича, но на първо място винаги ще стоят собствените му интереси и потребности. Бракът се възприема от него като голяма саможертва. В много отношения бракът ще зависи от неговата възраст и степента на психологическа зрялост. След като се ожени по любов мъжът Лъв ще бъде добър и нежен с вас при условие, че всичко се върти около него. Той ще ви повтаря, колко сте прекрасна, ще ви позволи да се разпореждате с парите си, и това което е най-изненадващо, че той ще ви бъде верен, въпреки романтичната си природа. Умението му да бъде непредсказуем и различен ще внася нещо ново в отношенията и бракът няма да се превърне в навик. Мъжът Лъв не е ревнив, той е собственик. Много трудно понася раздялата.

Секс
Мъжът Лъв иска да покаже, че той е изключителен във всичко, а в секса - особено. Той е от типа вечен плейбой. От него може да се получи великолепен и постоянен любовник. За мъжа Лъв е много важно повече жени да узнаят колко е невероятен. Той страстно обича секса и му се наслаждава напълно, прекрасно осъзнава, че сексуалното сливане - не е само физически контакт. Мъжът Лъв отделя много малко внимание на любовната игра, интересува се само от собствените си сексуални потребности. Той е изключително издръжлив и неуморен в любовните занимания. Не бъдете сдържани и свенливи, мъжът Лъв обича жената да демонстрира своето удоволствие от секса. Отношения без секс много бързо му доскучават.

Идеалната жена
Мъжът Лъв се възхищава на красиви жени, не обича, когато те разговарят високо и се обличат предизвикателно. Винаги трябва да бъдете изпълнени с желание и да сте способни на много, защото той винаги е готов за това. Трябва да му принадлежите и телом и духом. В обществото трябва да изглеждате като кралица, ако е по друг начин, едва ли ще се получи нещо с този мъж. Трябва да си знаете цената и да притежавате ярко изразена индивидуалност. И не се опитвайте да успеете в кариерата си, той е вашата кариера. Той търси умна и надеждна спътница в живота, ориентирана към създаване на здраво семейство. Дайте му определена свобода и пространство, имайте свой собствен път в живота, предизвиквайте възхищение в околните, обръщайте му повече внимание и тогава той ще остане с вас завинаги, защото за такава е мечтал цял живот.

More Astro