Следва

С деца на... тротинетка! На четири очи и две гуми, разказ от първо лице

Месец май. Парченцата, които ще запомним...

Ето как преминаха 31 дни, разбити на парченца и сглобени от фотообектива. Беше наистина забавно!

All About Life преди 7 години

Месецът се изниза почти неусетно, напук на факта, че бе 31 дни. И в първите глътки въздух от юни поглеждаме назад към май, но не с носталгия, а с усмивка. Защото дните бяха пълни с разнополюсни емоции, чувства, вкусове, аромати... и именно това разнообразие ги направи толкова цветни.

Типично за екипа ни е, че, докато работим, се забавляваме. Това е разковничето. И понеже вие, мили и прекрасните читатели, виждате крайния мисловен продукт, именно във ваша чест пускаме и няколко бекстейдж снимки как се случват чудесата във View Sofia. 

Ето как преминаха 31 дни в редакцията, разбити на парченца и сглобени от фотообектива. Беше наистина забавно!

Ядохме макарони на корем! При това не каквито и да е, а селекция неустоими вкусове от Chez Fefe macarons & cafe! Обедната почивка никога не е били толкова сладка, колкото беше през месец май!

За един следобед имахме и посещение на четири крака :) ! Суперсладкият Марко оплези език и ние по него. Освен лапа, носи и топка, синия тефтер на Марта и един сандал, който си открадна от View Sofia Shop.

И на шопинг бяхме! При това сериозен. От Тotally Еrected никога не си тръгваме с празни ръце. В този конкретен случай с белите кецове на Calvin Klein имаше кратка дилема "да ги взема или да не ги взема". Ами, взехме ги!

Имаме и нова страст - тротинетките! Няма задръствания, няма ограничения, няма оправдания. Денят ни е повече от забавен на две колела.

Съседите ни - двойка котета, от цяла вечност вдигат грандиозни скандали. То не е мяукане, драскане, то не е чудо. Но ето, пролетта дойде и очевидно заровиха томахавката. Love is in the air...

Ден работен. Интернетът спря и настана време за почивка. Разказвахме си вицове, пихме кафе на припек, а нашият фотограф реши да заснеме част от "нет паузата". Резултатът - забавни снимки от един малко лежерен 30-минутен следобед.

Май месец определено беше и периодът, в който преоткрихме любимата си лятна напитка - Somersby. При това с вкус на боровинка. Мммм...

Обичаме да се развихряме по време на снимки. Хрумките ни понякога скандализират, но ние заставаме смело зад всяка една от тях. Този кадър от фотосесията за Grand Optics ни е любим.

Минути преди поредната седмична оперативка. Затишие пред буря... Столовете са празни и в очакване. Това е мястото, на което често се раждат гениални идеи. Всяка седмица, ако трябва да сме точни.

Багажът е готов. Е, уикендът е далече, но багажът е готов! По време на сесиите за "Моят куфар за един дълъг уикенд", всяка успя и да се похвали с най-новите си модни и козметични придобивки през месец май.

В края на май посетихме и VIVACOM Art Hall (ул. Гурко 4) и се насладихме на изключителните фотографии и документални кадри на Стив МакКъри. Едни от най-емблематичните творби на популярния фотограф ще могат да бъдат разгледани от 25 май до 17 юни, а ние сме приготвили фантастичен авторски материал по темата.

За нас беше чест, месец май, добре дошъл юни! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 20 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.