Следва

Меденки за слънчево настроение

TP Vision лансира в България първия телевизор Philips с AmbiLux

TP Vision представи за първи път в България своя технологичен шедьовър ... 

All About Life преди 7 години

TP Vision представи за първи път в България своя технологичен шедьовър – телевизора Philips AmbiLux, както и моделите на марката за 2016 г. Най-новите постижения на TP Vision включат телевизорите Philips 8901, 7101 и 6501, които дават на потребителите възможността да се потопят изцяло в картината и да преживеят света по изключително нов начин.

AmbiLux - Най-новата иновативна технология на телевизорите Philips
AmbiLux е еволюцията на технологията Ambilight, която е най-характерната черта на телевизорите Philips повече от десетилетие. Ambilight използва светодиоди, които пресъздават цветовете на екрана, излъчвайки меко сияние на светлина около телевизора. По този начин се създава по-поглъщащо изживяване чрез разширяване на картината.
AmbiLux усъвършенства зрителското преживяване, превръщайки се в най-добрата разработка на компанията. Вместо LED светлини, прецизната технология използва девет миниатюрни проектори, позиционирани върху задната част на телевизора. Те проектират на стената около телевизора цветовете, движението и образа от картината с превъзходна яснота, яркост и контраст. По този начин действието на екрана продължава върху стената зад телевизора не само като светлина, но и като реални лица, предмети и изображения.


Моделът смарт телевизор Philips AmbiLux 65PUS8901 е най-усъвършенстваният продукт на марката досега, който съчетава двете технологии и разполага със свръх тънка рамка и стойка Bladewire. С модерния си висококачествен полиран хром той създава основа, която е толкова изтънчена и неконвенционална, колкото телевизора, който поддържа. 65-инчовият модел е с най-новата версия на операционната система Android™ и разделителна способност 4K UHD, а благодарение на AmbiLux създава ореол от движение около екрана в различни режими. Extreme и Tunnel са най-подходящи за интензивен гейминг, а нежният Dome ефект приляга най-вече за гледане на телевизия.
Завладяващото усещане от проектирането на стената остава и при слушането на музика. Новият Ambilight Music Mode осигурява цветен ореол от светлина, който следва и реагира на динамиката на всяко музикално изпълнение, възпроизвеждано през телевизора, независимо от източника – стрийминг, USB или музикален канал. Светлинните ефекти могат да бъдат допълнително персонализирани чрез мобилен телефон, свързан към същата wi-fi мрежа. Приложението на Philips Hue дава възможност за свързано осветление в дома, пренасяйки светлинните ефекти и върху останалите осветителни тела.

Най-новите модели телевизори Philips
Сред новите попълнения на българския пазар за 2016 г. са и моделите смарт телевизори Philips 6501 и 7101. Чрез тях TP Vision отговаря на индивидуалните нужди на всеки потребител, предоставяйки изключително мощни, високотехнологични телевизори, съвместяващи в себе си силните страни на Android™, уникалната технология Ambilight и наличните интерактивни Smart TV услуги.


Philips 7101 - най-новият модел в усъвършенстваната серия 7000 гарантира висока разделителна способност и превъзходна наситеност на цветовете чрез Philips Premium Color, който комбинира широка цветова гама от WCG (Wide Color Gamut) дисплей, и обработка на 4 трилиона цвята. Съчетанието на Ultra HD със 100 HZ native display възпроизвежда изображение с ненадминат контраст и рязкост на картината, а 3-странният Ambilight създава максимално кинематографско усещане.
Благодарение на изключително бързия процесор Philips Quad Core+Android в модела 6501 и богатия каталог от висококачествени игри за всички възрасти на Google Play и Cloud Gaming, се осигурява вълнуващо игрово изживяване и свръх висока скорост при работа с менюта и сърфиране.
Всички модели от 2016 г. 4K Ultra HD телевизори Philips с операционна система Android™ са сертифицирани от Google. Те предоставят достъп до всички приложения, услуги и съдържание на Google Play™, които са подходящи за ползване чрез телевизор. По този начин се обогатява съществуващото съдържание, което смарт телевизорите на Philips предлагат.
Трите водещите модела за 2016 година имат завладяващ съраунд звук с дълбоки, богати баси и кристално ясен диалог, осигурени от превъзходни високоговорители с мощна система за обработка DTS Premium Suite.
В допълнение към интелигентните технологии, телевизорите Philips се отличават и с невероятен изискан и елегантен дизайн, изработен от първокачествени материали.


Детайли и продуктови характеристики за моделите, представени на ексклузивната премиера, може да откриете на:
Телевизор Philips с AmbiLux – 65PUS8901 http://www.philips.bg/c-p/65PUS8901_12/ambilux-4k-razor-slim-tv-powered-by-android-tvtm-with-ambilight-projection-and-pixel-precise-ultra-hd
Телевизор Philips, модел 49PUS7101 http://www.philips.bg/c-p/49PUS7101_12/7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tvtm-with-ambilight-3-sided-and-pixel-precise-ultra-hd
Телевизор Philips, модел 43PUS6501 http://www.philips.bg/c-p/43PUS6501_12/6000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tvtm-with-ambilight-2-sided-and-pixel-precise-ultra-hd
 


За TP Vision
TP Vision е водеща компания в света на визуалните дигитални развлечения. Тя се фокусира върху разработването, производството и търговията на телевизори Philips в Европа, Русия, Близкия Изток, Бразилия, Аржентина, Уругвай, Парагвай и определени страни в Тихоокеанска Азия. Компанията обединява дългогодишната традиция и опит в дизайна и иновациите на Philips с безупречните оперативни процеси, гъвкавост и бързина на TPV технологията.
Комбинирайки тези силни страни, предлага висококачествени телевизори на пазара: интелигентни и лесни за употреба с изискан стил. Компанията вярва в създаването на продукти, които осигуряват пълноценно телевизионно изживяване на потребителите. С телевизорите Philips TP Vision е глобален лидер на пазара и ексклузивният притежател на лиценза на марката телевизори Philips за изброените по-горе континенти. Телевизионната компания е собственост на TPV, водещият световен производител на монитори и LCD TV. За TP Vision работят близо 2000 души в различни държави по света.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 13 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.