TP Vision лансира в България първия телевизор Philips с AmbiLux

TP Vision представи за първи път в България своя технологичен шедьовър ... 

TP Vision представи за първи път в България своя технологичен шедьовър – телевизора Philips AmbiLux, както и моделите на марката за 2016 г. Най-новите постижения на TP Vision включат телевизорите Philips 8901, 7101 и 6501, които дават на потребителите възможността да се потопят изцяло в картината и да преживеят света по изключително нов начин.

AmbiLux - Най-новата иновативна технология на телевизорите Philips
AmbiLux е еволюцията на технологията Ambilight, която е най-характерната черта на телевизорите Philips повече от десетилетие. Ambilight използва светодиоди, които пресъздават цветовете на екрана, излъчвайки меко сияние на светлина около телевизора. По този начин се създава по-поглъщащо изживяване чрез разширяване на картината.
AmbiLux усъвършенства зрителското преживяване, превръщайки се в най-добрата разработка на компанията. Вместо LED светлини, прецизната технология използва девет миниатюрни проектори, позиционирани върху задната част на телевизора. Те проектират на стената около телевизора цветовете, движението и образа от картината с превъзходна яснота, яркост и контраст. По този начин действието на екрана продължава върху стената зад телевизора не само като светлина, но и като реални лица, предмети и изображения.


Моделът смарт телевизор Philips AmbiLux 65PUS8901 е най-усъвършенстваният продукт на марката досега, който съчетава двете технологии и разполага със свръх тънка рамка и стойка Bladewire. С модерния си висококачествен полиран хром той създава основа, която е толкова изтънчена и неконвенционална, колкото телевизора, който поддържа. 65-инчовият модел е с най-новата версия на операционната система Android™ и разделителна способност 4K UHD, а благодарение на AmbiLux създава ореол от движение около екрана в различни режими. Extreme и Tunnel са най-подходящи за интензивен гейминг, а нежният Dome ефект приляга най-вече за гледане на телевизия.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.