Следва

Доброто лошо изрусяване и 15 звезди, които знаят как!

Happy hair solutions! Капучиното на Syoss и една любовна история със стил

Време е за промяна! А кое я първата крачка, която всяка жена прави, когато узрее за "ново начало"?

Hair преди 7 години

Време е за промяна! А кое я първата крачка, която всяка жена прави, когато узрее за "ново начало"? Променя прическата си, разбира се, и често започва от цвета. Експериментатор съм по природа. Признавам, косата ми е виждала повече цветове през годините, отколкото има в каталозите във фризьорските салони. Като естествена брюнетка съм "обиколила" повечето основни нюанси - от ледено русо до абаносово черно. Всичките - цветове с харизма и очарование. Познавайки удобството на тъмните коси и честата поддръжка на светлите, днес, ден, в който определено имам нужда от свежа промяна в околността и ударна доза стимул за самочувствието, се спирам на "естествения си цвят", много близък всъщност до сатененото капучино от Syoss Gloss Sensation, боята магьосница в портфолиото на немската Syoss.  

Слагам "естествен" в кавички, защото имам достатъчно бели коси (носели щастие, друг път), за да не мога да го карам "естествена". Но дори и да не водех борба с побеляването, за никого не е тайна, че боя, богата с масла подсилва блясъка и придава екстра мекота на гривата. Ето защо не го мисля толкова. Време ми е за промяна в поредния месец, в който се боря с белите коси. Два заека в едно – избирам цвят от каталога на Syoss Gloss, купувам от най-близкия козметичен магазин и се боядисвам. 30-на минути по-късно вече съм "чисто нова". 

И дали заради уникалния блясък или наситения цвят ми се приисква промените да продължат. Хващам под ръка най-вярната приятелка, която никога не мрънка, че обикаляме магазините, и ъпдейтвах гардероба си! При това с размах! Това, което не успявам да намеря тук, поръчвам онлайн. Вярно, банковата сметка олекна, но и на душата олекна. Черни пари за бели дни или пък беше бели пари за черни дни... На кого му пука, душата ми е лека и ефирна и носи усещане на сатен, багра на капучино, очакване за сладост и лято...

Макси копринена рокля от EQUIPMENT в пепел от рози

черни кожени сандали от Won Hundred

монохромната лимитирана чанта на SAINT LAURENT

и вечните аксесоари

пръстен от YVONNE LEON PARIS

черен часовник от ALEXANDRE MEERSON

дълго колие от BEA BONGIASCA


И на финала - апетитен брънч с приятелката и ароматно капучино, разбира се. И нека новото начало започне сега...

Без повече извинения, моля! С нов цвят от Syoss, който прави косата ми лъскава, копринено мека и и придава до 2 пъти повече блясък, нямам нужда от извинения, за да се чувствам стилна и секси. А ти?

SYOSS GLOSS SENSATION е безамонячна, двойно активна и подсилваща цвета и блясъка крем боя, която видимо засилва жизнеността и бляскавия вид на косата. Цветни микро частици покриват нежно повърхността на косъма за сензационен цветови резултат. Предпазен блестящ слой запечатва цвета и осигурява върховен блясък до 8 седмици. 

Резултатите потвърждават, че SYOSS GLOSS SENSATION видимо подобрява качеството на косата. Благодарение на грижовната, безамонячна формула с масло от моной, косата е до 70% по-малко увредена. 

SYOSS GLOSS SENSATION
 предлага широка гама от 20 нюанса и винаги бляскави резултати. Освен чисто естетически, и дълбоко подхранващи емоциите. Препоръчваме горещо!



 

 

More Hair