Следва

Петък и кафтан с дантела

Фешън иконите, които са обречени да живеят вечно

Днешната генерация модели нямаше да просъществува, ако подиумът не бе видял жени като Кейт Мос и Стела Тенант...

All fashion преди 7 години

Всяко момиче, обичащо да изразява себе си отвътре-навън, знае какво е чувството да види невероятни нови стил-комбинации, ансамбли и стрийт стайл тенденции, които се превръщат в нейните „трябва да имам“ и „искам да пробвам“.
Подобни готини мацки, които не следват някакви зададени правила, раждат най-невероятните тенденции.

Такъв „фешън взрив“ направи гръндж стилът, който стана още по-популярен и предпочитан, след като моделите на 90-те обзаведоха гардеробите си с дрехи в този дух и ни показаха какво значи УАУ.

Днешната генерация модели нямаше да просъществува, ако подиумът не бе видял жени като Кейт Мос и Стела Тенант, които ще останат модни икони задълго и дори завинаги.

Именно това ни върна към тези големи имена, чийто стил винаги ще остане емблематичен, независимо дали тези жени са на 20, или на 50 и дори 70 години – те не изневериха нито за миг на модата.

Каролин де Маргаре, 41 г.



Тя е глобалната репрезентазия на френския стил, на парижанката…и дори написа книга за това! („Как да бъдеш парижанин, където и да си: любов, стил и лоши навици“)

Кейт Мос, 45 г.



Тук няма нужда от много обяснения – Мос е покровителката на модата. Стилът на Кейт Мос може да носи само нейното име.

Стела Тенант, 45 г.



Смелият стил на Стела Тенант е комбинация от британска аристократичност и ексцентричност, заради което тя е муза на безброй дизайнери. Ако трябва да опишем с една дума стила на Стела, то бихме казали, че той е „безстрашен“.

Кристен Макменами, 51 г.



Със сребърната си коса, тъмен грим и любов към черния цвят, стилът на Кристен най-често се свързва с готическия, но истината е, че тя не може да бъде сложена в никакви рамки и е преминала не една или две граници в модата. Винаги непредсказуема!

Лорън Хътън, 72 г.



Никой не изглежда по-добре в блейзър или деним от Хътън! Тя е ходеща класика и модна икона от години, като е въплъщение на най-хубавото от американския стил.

More All fashion