Следва

Големите любовни истории: Sex, Drugs & Rock&Roll... Елвис Пресли!

Le Temps de l'Amour! Време за мен!

Имаме толкова много неща да си кажем - няма да ни стигне всичкото време на света, НО съм се погрижила да взема с мен нещо много любимо наше сладко изкушение...

All About Life преди 7 години

Мога да кажа, че имам много прекрасни приятелки, които обичам, но, каквото и да си говорим, всеки има един приятел, който най-добре опонира на душевността му и винаги ще е до него, за да избърше сълзите, да помогне да декорираш кухнята, да критикувате мъжете... и въобще всички онези неща, които правим, когато сме заедно! Днес е много специален ден, защото най-добрата ми приятелка се завръща у дома след много дълго пътешествие и просто броя минутите и секундите до нашата среща, за да я прегърна и да й се порадвам като родна сестра, защото за мен реално тя е точно това!

Имаме толкова много неща да си кажем - няма да ни стигне всичкото време на света, НО съм се погрижила да взема с мен нещо много любимо наше сладко изкушение, без което почти няма среща, в която да не присъства - френските макарони на Chez Fefe.

Една кутия няма да ни стигне, затова за всеки случай взех две и подбрах от най-най-най-любимите ни, макар че, ако трябва да съм честна, всички ми харесват до един и изборът винаги е същинско изпитание. Запътваме се към едно местенце, на което обичаме да сядаме и да си говорим по женски, естествено, а кутията с Chez Fefe е на една ръка разстояние.

Някой път просто искам да избягам от суматохата на заведенията. Та, ето ни поседнали уютно, слушам невероятни истории от пътешествието, попивам жадно всяка дума и тайничко си пожелавам един ден заедно с нея да повторим това приключение до още по-екзотични кътчета. Времето, отделено за приятелите, е време, което отделяш и за себе си, защото се зареждаш от харизмата на близкия човек.

Опс, бъркаме в кутията и, о, ужас, макароните са свършили! Това е знак, че трябва да ставаме, да отскочим до бутика за още и да продължим с нашите разкази! Le Temps de l'Amour!

More All About Life