Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 6.6 – 12.6

Dolce far niente... с вкус на боровинки и безвремие

Няма нищо по-хубаво от лошото време, ама друг път! Няма нищо по-хубаво от Петък следобед...

All About Life преди 7 години

Няма нищо по-хубаво от лошото време, ама друг път! Няма нищо по-хубаво от Петък следобед. От онези първи минути, в които тъкмо си се отделил от бюрото и си напуснал офиса, независимо колко харесваш работата си. Усещаш как гравитацията спира да ти влияе и да те натиска по раменете. Левитираш около себе си и около усещането за свобода. Безвремие... петъчно, зареждащо...

Две Somersby Blueberry, и аз, в очакване. Да бъдем споделени. Както го обича лятото. С малко вкусна лятна напитка, с повече вярно приятелство, с поне чифт любими Converse.

Моментът на срещата е винаги специален, прилича на първото отпиване, когато самата ти същност е жадна. За  разбиране, споделяне, за миг на сладост, за приключение, за радостта от сглобяване на пъзела и превръщането на черно-бялото в цветно. 

И когато споделянето е факт, с 40-минутно закъснение, но нека не сме дребнави :), риторично питаме: "Накъде?" Отговорът е простичък: "Навсякъде! Светът е наш!"

Поемаме дъх и отпиваме. Светът е синхронизиран, прекрасен, преливащ, емоционален, нюансиран, плодов, ароматен, сочен!

С боровинкова свежест и цял уикенд напред, в който просто ще сме летни безделници, оставаме с обещанието за Dolce far niente.

Приятно dolce far niente и на вас! Нека съботата и неделята ни са боровинкови и безделни, безумно красиви, безкрайно фантазни. Наздраве!  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.