Следва

BEAUTY STARTER: 12 въпроса към мейкъп гуруто Селин Бернаертс

Men's exhibit: 20 прически, които си струва да откраднем от него

Знаем, че всяка драстична или не дотолкова промяна носи нов живот на косите ни. Освен съживяването на косъма, тя променя и стайлинга ни, обновява духа и настроението ни...

Hair преди 7 години

Знаем, че всяка драстична или не дотолкова промяна носи нов живот на косите ни. Освен съживяването на косъма, тя променя и стайлинга ни, обновява духа и настроението ни.

Тъй като вече поровихме на воля в мъжкия гардероб, откъде си взехме неговите дънки, риза, тениска и практически, експериментирахме с почти всичко, сега решихме да опитаме и неговата прическа. Отново, защото явлението не е от вчера, а и както вече написахме късите коси винаги са добра идея за лятото. Да, но има и едни страшно секси рок господа, които пускат дължините, омотават главата с бандана и са готови за нови приключения. Именно на тях обръщаме внимание и по-точно – на подстрижката им, запазила техния образ във времето.

Разравяйки архивите се натъкнахме на много добри попадения, някои от тях къси, други – дълги, но всички – подчертаващи индивидуалността на притежателя им. Ето кои си харесахме и горещо препоръчваме:

Мик Джагър, Vogue, Юли, 1964:

Брат Пит:

 Лени Кравиц:

Крис Хемсуърт:

 Джони Деп:

Леонардо ди Каприо: 

 Джаред Лето:

Киану Рийвс:

Себастиан Бах:

 Александър Уaнг:

Кърт Кобейн:

 

A$AP Rocky:

Джим Морисън:

 

Емил Хирш:

Дейвид Бекъм:


Тейлър Кич:

Хари Стайлс:

Кит Херингтън:

Аксел Роуз: 

Ривър Феникс:


А освен в прическата, сме влюбени и в ръцете, мъжките, съвършенните... Помниш ли ги?

More Hair