Следва

Кейт Мос с колекция за Equipment

СУПЕРМОДЕЛИТЕ. Изгряващите, от резортните колекции

Има няколко неща, които винаги намираме в страничните дизайнерски колекци – брандовете се ангажират в международно съревнование с далечни и закътани, но адски луксозни локации...

All fashion преди 7 години

Има няколко неща, които винаги намираме в страничните дизайнерски колекции – брандовете се ангажират в международно съревнование с далечни и закътани, но адски луксозни локации, богат избор дрехи от бански до кожено палто и дебют на нови, привлекателни лица по котешката пътечка. Резортите позволяват на едва напъпилите модели да опитат от сериозния подиум без шоковото бързане и инфарктните ситуации от Модните Седмици. За зрителите селекцията нови лица често е предвестник на тези, които ще видим евентуално на идните фешън събития в модните столици. Днес се запознаваме с новите имена от Louis Vuitton Resort 2017.

Ани Тайс – Louis Vuitton Resort 2017:

Ариана Копляр – Louis Vuitton Resort 2017:

Елиз Ажи – Louis Vuitton Resort 2017:

Клоуи Нарден – Louis Vuitton Resort 2017:

Манон Тиери – Louis Vuitton Resort 2017:

Танди Рийзън Дал – Louis Vuitton Resort 2017:

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.