Следва

Наградите CFDA 2016: И победителите са...

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Австралийският бранд Realisation Par разчита на сексистка маркетингова стратегия, за да повдигне продажбите си, а ето и за какво точно говорим...

All fashion преди 7 години

Сексистката рокля

Австралийският бранд Realisation Par разчита на сексистка маркетингова стратегия, за да повдигне продажбите си, а ето и за какво точно говорим.

(На снимката горе Бела Хадид*)

В описанието към роклята ясно се вижда нейното промотиране като средство за жените да използват своята сексуалност за разминаване на наказания, защото "мъжете просто обичат роклите". "Това е роклята, която ще ги накара да забравят защо изобщо са ти били ядосани. Единственото важно нещо е: ако не ти се отдава да бъдеш добра, то тогава бъди дяволски добра в измъкването от ситуации. Повярвай ни, това е средството." По нататък в текста се споменава, че "ние жените се обличаме единствено за нас си", но виждайки и останалата част от написаното, сексистката посока на промотирането се забелязва от километри. Дори и цялото това послание да е написано с много хумор, факт е, че изпраща грешно послание на жените и мъжете. 

Kylie's boobs

Не знаем за кой пореден път включваме някой от представителите на клана Дженър-Кардашиян в рубриката ни с гафове, но всички те са толкова кичозни и плачещи за внимание, така че, защо да не им се посмеем задружно? Днес под вниманието ни попада Кайли, която освен че не смее да излезе от бежовата гама, подобно на всичките си сестри, майки и татковци, показва и част от гърдите си, която не се предполага да виждаме.

Облечена във възможно най-тесния гащеризон на света, най-малката от сестрите е заснета докато излиза да се забавлява с Кендал и още няколко също толкова популярни девойки. И докато вече се опитваме да не реагираме така остро на аутфитите им, които винаги са подчинени на една и съща естетика, това ни идва малко в повече.


Кайли Дженър


Кендъл Дежнър

Ашли Грахам гордо показва… всичко

Ашли е изключително секси жена, която не се срамува от пищните си извивки. Всички направо полудяха, когато тя излезе на корицата на Sports Illustrated, позирайки гордо. Ние сме абсолютно ЗА това всяка жена да обича своето тяло и да се чувства привлекателна в кожата си, послание което ни предаде и самата Ашли. Но ако преди тя го правеше по красив, секси начин, то сега кадрите, които Грахам наскоро засне, са просто крещящи… в лошия смисъл.
В последната фотосесия тя застана пред камерата в подобие на бански, разкриващ срамните й части.

Не, не съжаляваме да го кажем – въобще не ни допада, макар моделът въобще да не се притеснява от този факт.
Не само този конкретен бански обаче избоде очите ни, а и целият гардероб, подбран за тази сесия, който е повече от катастрофален.

Да смениш имиджа в името на 2,99 долара

В името на маркетинга и 2,99 долара, Джъстин Бийбър отразя и изруси косата си. Точно така, за да промотира най-новите емотиконки Justmoji, изпълнителят направи по-радикална промяна на имиджа си. След като пусна закачливо съобщение, че е с нов външен вид в интаграм, Бийбс призова всички да си свалят апликейшъна му, за да го видят. А промяната наистина е драстична - къса, платиненоруса коса! Феновете му отбелязаха, че им напомня на Еминем в началото на кариерата му.

Семейство Кардашиян-Дженър могат да взимат уроци от Джъстин по маркетинг, що се отнася до техните емотикони Kimojis, които май никой не иска да се бръкне с 2-3 долара, за да свали.

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 46 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.