Следва

Love to quote: Говорят астралните близнаци: Карлос Сантана

Любопитен ли си за ИКЕА?

Утре, в родното място на ИКЕА - градчето Älmhult в Швеция е Democratic Design Day!

All About Life преди 7 години

Утре, в родното място на ИКЕА - градчето Älmhult в Швеция е Democratic Design Day!

ИКЕА представя що е то демократичен дизайн и споделя новини, резултати от изследвания и проекти, както и най-вълнуващите си нови и предстоящи колекции и колаборации.

Този ден събира мениджмънт, дизайнери, гости и партньори на ИКЕА от целия свят за едно от най-важните събития за мебелния бранд през годината.

Каним ви на 8 юни да следите събитието във виртуалния пресцентър, който ще публикува своевременно видео съдържание и информация на www.ikea.today/ddd. Отразяването започва в 10:30 CET или 11:30 (местно време) с предаване на живо на откриването и встъпителните речи и презентации.

Следете на 8 юни и българските социални мрежи на ИКЕА:

https://www.facebook.com/ikeabulgaria/?fref=photo

https://www.instagram.com/ikeabulgaria/

https://twitter.com/IKEABulgaria

#IKEAToday #IKEADDD
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.