Следва

Историята на короните от цветя: от Фрида до Кейт Мос

CFDA 2016: Най-добре облечените

След като уточнихме кои са победителите от наградите на CFDA снощи, сега поглеждаме към по-добре облечените сред присъстващите...

All fashion преди 7 години

След като уточнихме кои са победителите от наградите на CFDA снощи, сега поглеждаме към по-добре облечените сред присъстващите. Разбира се, тук място намират Бионсе в умопомрачителния Givenchy смокинг, Леандра Медин с невъзможно добрия си стайлинг, както и още няколко имена, които разглеждаме в галерията горе.

Тази година събираме изключително малко визии в класацията ни, но това е, защото преобладаващо аутфитите са скучни и прекалено "сигурни". Gucci присъствие не липсваше, все пак Микеле ефектът е труден за подминаване, но за жалост, решенията бяха по-скоро комични, отколкото модни.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.