Следва

Историята на короните от цветя: от Фрида до Кейт Мос

CFDA 2016: Най-добре облечените

След като уточнихме кои са победителите от наградите на CFDA снощи, сега поглеждаме към по-добре облечените сред присъстващите...

All fashion преди 8 години

След като уточнихме кои са победителите от наградите на CFDA снощи, сега поглеждаме към по-добре облечените сред присъстващите. Разбира се, тук място намират Бионсе в умопомрачителния Givenchy смокинг, Леандра Медин с невъзможно добрия си стайлинг, както и още няколко имена, които разглеждаме в галерията горе.

Тази година събираме изключително малко визии в класацията ни, но това е, защото преобладаващо аутфитите са скучни и прекалено "сигурни". Gucci присъствие не липсваше, все пак Микеле ефектът е труден за подминаване, но за жалост, решенията бяха по-скоро комични, отколкото модни.

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 16 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...