Следва

LACTOFLOR OPTI 6

Love to quote: Говорят астралните близнаци: Карлос Сантана

Продължаваме да си говорим за астралните близнаци. Вече разбрахме, че общ рожден ден с Чарли Чаплин има Габи, Милан Кунедра е близнакът на...

Celebrities преди 7 години

Продължаваме да си говорим за астралните ни близнаци. Вече разбрахме, че общ рожден ден с Чарли Чаплин има Габи, Милан Кундера е близнакът на Марта, а неповторимият Фреди дели една дата с Меги. 

А сред всички, които аз открих, родени на моя ден - 20 юли, се спирам на Карлос Сантана. Защото обичам музиката, не бих казала, че е любимият ми изпълнител, но пък точно сега си пускам едно готино парче, и, признавам си - звучи магично. Пренасям се в един друг свят и нещо във въздуха се променя. Дали е заради уникалните звуци, които идват от китарата му или просто нещо в мен се преобръща, вярвайки на разположение на планети, слънца, вибрации, сходства и общи черти, не знам, но определено ме зарежда. 

И с желанието ми да пренеса чувството и към вас, ви представям уникалния Сантана - в цитати и музика за един прекрасен ден, вдъхновен само от шестте струни на този невероятен виртуоз на китарата.

 "Ако имах собствен телевизионен канал, първото, което бих показал, това е раждането на дете."

"Да бъдеш щастлив - това не е цел и не е придобито благо. Това е решение. "

"Духовността - това е вода, в която няма никакви примеси, а религиите, това е пепси-кола, кока-кола, вино или просто бира."

"Гледайки хората, ангелите плачат, защото за тях е недостъпно онова, което е достъпно за нас – усещането за момента. Ангелите съществуват в безкрайността и не знаят какво е това – да отвориш сутринта новия вестник, а после да забележиш, че по пръстите ти е останало печатарско мастило или да си свалиш обувките под масата и да размърдаш пръстите си."

"Някой ден няма да има граници, нито флагове или държави, и еднственият паспорт ще бъде сърцето."

"Ако носите радост в сърцето си, може да излекувате всеки един момент."

 "Понякога ми се струва, че за да почувства човечеството своето единство, трябва да ни завладеят извънземни."

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.