Следва

Посрещни слънцето смело, лице в лице. Съвети и продукти!

Klorane - 50 години злато в косите

Klorane - 50 години злато в косите 

Hair преди 7 години

Мерилин Монро, “Мъжете предпочитат блондинки”, русата коса винаги ще бъде силно въздействаща не само, защото блондинките се срещат по-рядко, но и защото русата коса излъчва харизма и има ореол, които са присъщи само на златните гриви. Няма да отречем - косата е едно от най-силните ни женски оръжия и искаме най-доброто за нея! Заедно със своето обаяние обаче русата коса е и много трудна за поддържане. От Klorane знаят много добре как да постигнем естествено и прогресивно изсветляване на гривите ни, за да се радваме на целуната от слънцето коса. Вече 50 години, шампоанът с лайка на Klorane е символ на злато в косата, на сияйно руси и медни отблясъци - точно като тези, на които се радваме в края на лятото.

Същинска приказка е начинът, по който шампоанът се прави. За да създадат този страхотен шампоан, от лабораториите на Klorane събират цветчетата на лайката, когато са напълно разцъфнали и след това ги изсушават на слънце. Всяко едно цветче е наблюдавано и обгрижвано от неговото появяване до използването му. Активната съставка се извлича от цвета, за да бъде използвана в създаването на изсветляващи грижи за косата. Цяла гама от продукти на Klorane вече може да се похвали с нова виталност, нова формула и нови опаковки. Ще отскочим до аптеката, за да си вземем тези, които най-добре ще паднат на косата ни.

Тази година се радваме на нов, лесен за използване продукт и двойна концентрация на екстракт от лайка в шампоана. Хит е и новият слънчев изсветляващ спрей с лайка, на който сме заклети почитатели, след като го използвахме и косите ни започнаха да придобиват тези руси кичури, на които са ни се радвали като малки деца. Спреят е перфектен за използване не само през лятото, когато искаме да подсилим изсветляващия ефект от излагането на слънце, но и през зимата, когато косата започва да се изсушава. Не само, че запазва задълго златистия отблясък в косата, а и помага тя да се изсветли с половин, а понякога и с цял тон! Въздейства така върху всички цветове коси. Експертите на Klorane обясняват, че може да бъде използван дълго време или само за кратко, върху суха или влажна коса, като я прави лесна за разресване - друг много важен момент, тъй като русата коса обикновено има по-тънък косъм и много лесно се заплита. И сега идва най-хубавата част - първите резултати са видими след първите 10 дни, а окончателните - само след 3 седмици! Този спрей ни спечели и нямаме търпение да видим крайния резултат върху косите ни!

Каква е историята на марката Klorane - половин век премиум грижи за косата, половин век слънце в косите. Началото се поставя през 1966 г., когато младият фармацефт Пиер Фабр създава Шампоан с лайка за руси коси. Само три години по-късно марката може да се похвали с продажбата на милионната си опаковка Шампоан с лайка. През 1979 г. брандът лансира нов продукт - балсам за коса с екстракт от лайка, след който косата е перфектно разресана, възстановена, подхранена, мека и копринена. 1988 г. е годината, в която се появява нов революционен продукт за грижа, използван за изглаждане на косъма и почистване на скалпа - Оцет за блясък с лайка. След използването му косата моментално изсветлява, заблестява и се разресва лесно. 2016 г. белязва половин век на гамата лайка, която се е превърнала в основния помощник за разкриване на естествения блясък и за подчертаване на русите нюанси в косите. От Klorane са ни подготвили нови изненади - нови формули, които ще се превърнат в наши любими!

Klorane са се погрижили и за най-чувствителните коси и кожи, правейки шампоаните подходящи дори за малките ни деца. Линията запазва аромата си с характерните меки, нежни нотки на мед и цветя, но е реформулиран с цел избягване на съставки, които биха причинили чувствителност. Освен лайка, шампоанът съдържа чувствени плодови нотки, мед, мак и метличина, нотка кехлибар. Всичко това събужда аромат на слънце, наслада за сетивата и козметичен ефект.

Често малките ни дъщери посягат към нашата козметика за коса. Вече можем да сме спокойни, защото продуктите от гамата с лайка на Klorane се предават от поколение жени на техните дъщери вече повече от 50 години. В днешно време, когато се слагат какви ли не вредни съставки в козметичните продукти, е важно да следим какво купуваме за себе си и семейството ни. Шампоанът за златисто-руси отблясъци и спреят, който е подходящ и за мъже, са съвършено чисти: без силикон, амоняк или кислородна вода. Нещо важно: “висока педиатрична толерантност” гарантира безопасна употреба още от 3-годишна възраст. Klorane създава култура в грижата за косата у своите почитатели още от ранна детска възраст.

Хубавата Елена, богинята на любовта Афродита, Бриджит Бардо, Мерилин Монро, Чарлийз Терон, примерите на красиви руси коси от Античността до днес са безкрайно много. Всички ние, които имаме руси коси искаме най-доброто за тях. Klorane е всичко това, което е нужно русите ни коси да блестят сякаш слънцето се оглежда в тях. Klorane е тайното оръжие на русата коса вече 50 години.

Интересни факти за Klorane

  • Шампоанът с лайка е представен в цели 60 страни по целия свят.
  • Шампоанът с лайка може да бъде използван от 3-годишна възраст.
  • Девет от десет жени обичат Шампоана с лайка.
  • Лайката расте под слънчевите лъчи на Средиземноморието.

More Hair