Следва

"Сподели книга с приятел", страхотната инициатива на View Sofia приключи. Ето какво направихме!

Годишни Музикални Награди на БГ Радио

RAFFI се качва на сцената на Zaz и Джипси Кингс за Годишните Музикални Награди на БГ Радио

Music преди 7 години

RAFFI ще бъде водещ на емблематичните за родната сцена Музикални Награди на БГ Радио за втора поредна година. Събитието ще се състои в Благоевград, на 18-ти юни, малко след появата на световните легенди Джипси Кингс и чаровната Zaz на площад Георги Измирлиев. Каймакът на българските изпълнители ще се качи малко след 22:00 ч. на същата сцена с международните звезди, част от фестивала Франкофоли.

„Тази година ще видите едно различно лице на добре познатите Годишни Музикални Награди на БГ Радио. Приготвили сме много изненади, ще имаме цели 5 премиери на български парчета и най-важното, обещаваме на зрителите, че ще се забавляват много!“, сподели RAFFI на състоялата се днес пресконференция в Благоевград. Младият изпълнител не пожела да издаде кои ще са чисто новите български парчета, които феновете ще чуят за първи път от сцената на наградите на Годишни Музикални Награди на БГ Радио, нито дали една от тях няма да е негова.

„Намери ме“ се появи съвсем скоро и въпреки, че се наложи като хит сред феновете, което ме прави изключително щастлив, за мен все още е нова и всеки път я изпълнявам като за първи път. Но може и да ви изненадам с нещо, нищо не се знае със сигурност, освен, че Благоевград няма да спи на 18-ти юни“, допълни още младият изпълнител.

More Music