Следва

Над 1500 души се включиха в похода на Avon срещу рака на гърдата

Дизайн за вдъхновение: На гости на Ив Бехар и Сабрина Бюел

Дизайнерът Ив Бехар и арт-консултантката Сабрина Бюел устрояват своя дом в свръх-модерна и интригуваща постройка в Сан Франциско...

All About Life преди 7 години

Дизайнерът Ив Бехар и арт-консултантката Сабрина Бюел устрояват своя дом в свръх-модерна и интригуваща постройка в Сан Франциско. Спрягана за най-хай-тек къщата в града, тя е построена на стръмен хълм в шикозния, но населен с млади хора квартал Cow Hollow. Фасадата е от тъмен анодиран алуминий, напълно в контраст с останалите къщи в града. Когато те се прибират вкъщи, входната врата се отваря автоматично, защото знае, че това са те. Вътре почти всичко се управлява от компютър – от светлината та до парапета между етажите, който може да се скрие за пълно уединение на собствениците на горния етаж, където се помещава голямата спалня. Размерът на къщата-чудо е 3,800 квадратни фута или 1158.24 кв.м, максимално минималистично обзаведена, а мебелите са изцяло ръчна изработка от паднали, а не отсечени дървета.

Ето нашият малък пътеводител в снимки:



Скай на 9 г. и Силвър на 3 г. играят на графичната AstroTurf дъска измислена им от художника Бари Макгий.

Бехар и Бюел до прозореца в спалнята им, гледаща към града.



И ето гледката от спалнята – към залива на Сан Франциско.



Двамата със Скай и Силвър пред картина на Амикам Торен.



Приземният етаж включва в обзавеждането си масичка за кафе на Паоло Палуко от 1987г. и многобройни произведения на изкуството.



В малката си градина имат само родни за Южна Каролина видове растения.


Бехар, на залива на Сан Фрациско. Именно докато сърфират той и Сабрина се сгодяват.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.